Kryptomarkeder legger til 170 milliarder dollar i …

Etter mer enn to uker med handel under $40 000, tok bitcoin endelig et avgjørende trekk for å gjenvinne det ettertraktede nivået. Hele kryptomarkedet fulgte etter med massive daglige prisøkninger fra Ethereum, Binance Coin, Cardano, Sollana, Polkadot og mange andre.

Bitcoin økte med $4K

Det var 20. og 21. januar da den primære kryptovalutaen falt under 40 000 dollar for første gang på måneder. I løpet av de påfølgende ukene klarte ikke eiendelen å gjenopprette det meste av tapene og til og med dumpet til det laveste prispunktet siden slutten av juli under $33 000.

Imidlertid begynte det å tilføre noe merverdi og utfordret $39 000 for flere dager siden, som rapportert. Det ble først avvist, og bjørnene presset det under $37 000 nesten umiddelbart.

Det var imidlertid her situasjonen endret seg. Mens de handlet mellom $37.000 og $38.000 i går, gikk bitcoin i stykker og eksploderte over $40.000 for første gang på over to uker.

Den fortsatte bare å klatre i løpet av de følgende timene, og BTC ligger nå på rundt $41 500. Dette betyr at kryptovalutaen er opp med $4000 siden i går. Som et resultat er markedsverdien, som hadde dumpet under 700 milliarder dollar for bare dager siden, nå nær 800 milliarder dollar.

BTCUSD. Kilde: TradingView

Alt med massive gevinster

Som det vanligvis skjer når bitcoin går gjennom økt volatilitet, gjør altcoins det også. Ethereum slet med å holde seg over $2000 for bare noen dager siden. Nå handles imidlertid den nest største kryptovalutaen over $3000 etter ytterligere 7% daglig økning.

Binance Coin, Polkadot, Terra, Avalanche, MATIC og Shiba Inu har også steget med tosifret siden i går. Litt mer beskjedne gevinster kommer fra Cardano, Solana, Ripple, Dogecoin og CRO.

Som forventet har de lavere og mellomstore altene vist enda mer betydelige svingninger. Gala leder an med en økning på 30 %, fulgt av LEO (25 %), JUNO (20 %), The Sandbox (18 %), NEAR-protokollen (16 %), Mina-protokollen (16 %), THETA Network (15 %) ) ), Loopring (14%), THORChain (14%) og mange andre.

Til syvende og sist har den kumulative markedsverdien for alle kryptoaktiva økt med rundt 170 milliarder dollar siden gårsdagens laveste verdi til over 1,9 billioner dollar.

Oversikt over kryptovalutamarkedet.  Kilde: Quantify Crypto
Oversikt over kryptovalutamarkedet. Kilde: Quantify Crypto

Denne kryptonyheten levert av CryptoPotato. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *