Crypto Weekly Roundup: Indias Crypto…

India går inn i en ny æra ettersom kryptoaktiva blir legalisert med kunngjøringen av en flat 30 % skatt på alle digitale inntekter i budsjetttalen for 2022. Det markerer en betydningsfull anledning da de fleste handelsmenn og investorer i landet ønsker klarhet i regelverket velkommen etter måneder med uro. La oss finne ut mer.

Bitcoin

MicroStrategy-sjef Michael Saylor holdt nylig en live keynote-sesjon med Jack Dorsey, administrerende direktør i Block Inc., der de to lederne diskuterte fremtiden til Bitcoin.

Den kjente rockestjernen Gene Simmons har avslørt at han vil godta kryptovalutabetalinger for det kommende salget av hans herskapshus på 13,5 millioner dollar i LA.

Ethereum

I en oppdateringsrapport har kjerne Ethereum-utvikler Tim Beiko skissert de bemerkelsesverdige øyeblikkene og hendelsene som har skjedd siden lanseringen av Kintsugi-testnettet. Han har også fremhevet planer om å fokusere på forslag som har blitt satt på sidelinjen på grunn av EIP 1559-lanseringen.

Altcoins

Input-Output har annonsert at Cardano-blokkstørrelsene er satt til å øke med 11 % for å optimalisere nettverket og vil gjøre det mulig for protokollen å behandle flere transaksjoner.

Litecoin har endelig sluppet Mimblewimble-oppgraderingen etter to år med utvikling, noe som gir nettverket mer personvernorienterte transaksjoner.

Teknologi

Meta, som har krasjet 20 % på grunn av dårlig oppfattede økonomiske resultater for fjerde kvartal, bruker mesteparten av inntektene sine på Metaverse.

Grunnlegger av den India-baserte kryptobørsen WazirX, Nischal Shetty, har annonsert lanseringen av en ny blokkjede kalt Shardeum for å konkurrere med både Ethereum og Solana.

Virksomhet

Yuga Labs, blokkjedeutviklingsfirmaet bak Bored Ape Yacht Club NFT-serien, er angivelig i samtaler med A16z (Andreessen Horowitz), et teknologisk risikokapitalfirma i Silicon Valley som for tiden fokuserer på krypto-oppstart.

De engelske fotballgigantene Manchester United skal samarbeide med Tezos blockchain-plattformen for å avsløre ny sponsing av treningsutstyr.

HBAR Foundation og Ubisoft har gått sammen for å støtte veksten av spill på Hedera Network.

Dune Analytics, en Web3-analyseplattform, har annonsert fondsinnsamlingen på $69 420 000, noe som gjør plattformen til en enhjørning med en verdi på 1 milliard.

Kryptovalutabørsen FTX har kjøpt opp Liquid Group og alle dets operasjonelle datterselskaper, inkludert Quoine Corporation.

Betalingsteknologifirmaet Visas siste resultatrapport viser at utgifter til kryptoaktiva gjennom kortene har økt i årets første regnskapskvartal.

I den siste serie B-finansieringsrunden har Phantom-lommeboken samlet inn en finansieringsrunde på 109 millioner dollar på en verdivurdering på 1,2 milliarder dollar.

Regulering

India hilser det nye kryptoskatteregimet velkommen, ettersom regjeringen kunngjør en flat 30% skatt på inntekt fra alle digitale eiendeler.

I motsetning til Bank of Russias syn på å forby kryptovalutaer, driver landets finansdepartement lobbyvirksomhet mot regjeringen for å legalisere krypto som finansielle eiendeler.

Storbritannias HMRC har oppdatert sin cryptoassets-manual som den publiserte i fjor, for å gi klarhet i hvordan DeFi vil bli beskattet i Storbritannia.

South African Financial Sector Conduct Authority (FSCA) har utstedt uttalelser som advarer borgere mot å handle i FTX- og Bybit-børsene.

Thailands opprinnelige plan om å innkreve en kildeskatt på 15 % på kryptovalutatransaksjoner har blitt skrinlagt etter store tilbakeslag fra kryptohandlere.

United States Securities and Exchanges Commission (SEC) har avvist nok et spot-Bitcoin-børshandlet fond (ETF), denne gangen fra investeringsgiganten Fidelity.

Ansvarsfraskrivelse: Denne artikkelen er kun gitt for informasjonsformål. Det er ikke tilbudt eller ment å brukes som juridiske, skattemessige, investerings-, økonomiske eller andre råd.

Denne kryptonyheten levert av Crypto Daily™. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *