Digital Dollar Bullish for Bitcoin …

Administrerende direktør for digital asset titan Grayscale Investments sier at en sentralbanks digital valuta (CBDC) kan drive Bitcoin (BTC) til videre adopsjon og vekst.

I en ny intervju på CNBCs Squawk Box sier Michael Sonnenshein at en føderal-støttet digital dollar kan tjene som medvind for investorer og bedrifter til å se nærmere på krypto.

Han viser til betalingsgiganten PayPal, som nå støtter kjøp og salg av kryptovalutaer.

“Etterveksten av en digital dollar eller en føderalt støttet digital eiendel, tror vi faktisk skaper en medvind for investorer til å tenke på desentraliserte applikasjoner, slik at selskaper som PayPal og andre allerede inkluderer desentraliserte protokoller som Bitcoin og andre i forretningsmodellen deres. Å kaste lys over bruken av digitale eiendeler tror vi er en muliggjørende faktor som gir investorene mer komfort.»

Sonnenshein sier han er uenig i ideen om at en CBDC kan drive selskaper som Paypal ut av virksomheten og fortrenge kryptoaktiva.

«Ikke fortrengning, men i stedet kaste lys over bruken av denne teknologien. Det ville nesten vært en muliggjørende faktor her å se på grunnlaget for blokkjedeteknologi og også kaste lys over forskjellen mellom føderale eller fiat-støttede eiendeler så vel som desentraliserte eiendeler som Bitcoin.

Vi må huske at mye av etosen til dette økosystemet handler om å skape et mer inkluderende, mer rettferdig finansielt system, og jo mer vi ser adopsjon rundt oss, jo mer gjennomsyrer disse ideene investorer og brukere.»

Sjekk pris handling

Ikke gå glipp av et slag – Abonner for å få krypto-e-postvarsler levert direkte til innboksen din

Følg oss på Twitter, Facebook og Telegram

Surf The Daily Hodl Mix

&nbsp
Sjekk siste nyhetsoverskrifter

Ansvarsfraskrivelse: Meninger uttrykt hos The Daily Hodl er ikke investeringsråd. Investorer bør gjøre sin due diligence før de foretar høyrisikoinvesteringer i Bitcoin, kryptovaluta eller digitale eiendeler. Vær oppmerksom på at dine overføringer og handler er på egen risiko, og eventuelle tap du måtte pådra deg er dine egne. The Daily Hodl anbefaler ikke kjøp eller salg av kryptovalutaer eller digitale eiendeler, og The Daily Hodl er heller ikke en investeringsrådgiver. Vær oppmerksom på at The Daily Hodl deltar i tilknyttet markedsføring.

Utvalgt bilde: Shutterstock/Mia Stendal/Vladimir Sazonov/Andy Chipus

Innlegget Digital Dollar Bullish for Bitcoin (BTC)? Grayscale Head Says CBDC Could Create Tailwinds for Crypto dukket først opp på The Daily Hodl.

Denne kryptonyheten levert av The Daily Hodl. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *