NFT-mani som ligner på ICO-er, Jon Sout…

Jon Southurst, et kjent og troverdig navn i Bitcoin-rapporteringsområdet i årevis, har intervjuet folk fra forskjellige sektorer på showet sitt – The Bitcoin Bridge. Nylig byttet han side av bordet da Women of BSV intervjuet ham på showet deres for å diskutere hans bakgrunn, erfaring og tanker om Bitcoin SV, blockchain og mer.

Opprinnelig fra Australia, har Southurst vært basert i Japan siden 2002. Han utviklet en stor interesse for finans og jobbet hos Goldman Sachs, JPMorgan og Lehman Brothers, hvor han vil være vitne til finanskrisen i 2008, som var hans kamp mot Bitcoin.

«I utgangspunktet skjønte jeg ingenting; Jeg lastet ned Qtclient og prøvde å gruve den på min Apple bærbare. Jeg var også en av arbeiderne som jobbet på bakken da Mt. Gox mislyktes,” sa Southurst.

Mt. Gox, som ble opprettet som akronym for “Magic: The Gathering Online Exchange,” fungerte opprinnelig som en korthandelsplattform og senere konvertert til en digital valutaveksling.

Som Bitcoin-reporter jobbet Southurst for mange organisasjoner, inkludert CoinDesk, Roger Ver på Bitcoin.com og hans satsning Bitsonline.com, før han begynte i CoinGeek. Han intervjuet først Dr. Craig S. Wright i 2014 i Singapore. Southurst sa at han i utgangspunktet hadde et nøytralt syn på Bitcoin-tingen, men da gaffelen skjedde i 2018, skjønte han at noe var galt med BTC og stolte på “Bitcoin” Cash. Han husket da han følte at Dr. Wright var sannsynligvis Satoshi Nakamoto mer enn noen andre fordi, sa han, ingen tilbakeviste Dr. Wrights påstander med noe troverdig.

I mellomtiden på NFT-er påpekte Southurst at det å se folk snakke om NFT-er på Twitter minner ham om ICO-dagene. “Jeg setter pris på at folk tjener penger med NFT-er, men jeg er ikke interessert i dem. Jeg kan være interessert i Metaverse, selv om jeg har blandede følelser for virtuell virkelighet – jeg har både dystopisk og utopisk holdning til det,» lo Southurst.

AI fusjonerer med metanet eller SBW? På spørsmål fortalte han Women of BSV at enhver applikasjon som bruker og behandler en stor mengde data kan bygges på metanet, gitt forskjellen mellom det og internett er at alt er tidsstemplet og verifiserbart.

Diskusjonen flyttet senere til hvordan Bitcoin SV-samfunnet vokser over hele verden, men med uunngåelige hindringer på veien. Southurst delte at samfunnet vokser “veldig sakte” i Japan. Den største barrieren er at folk ikke kan kjøpe BSV fordi den lokale finansmyndigheten (FSA) er ekstremt streng med å tillate digitale valutaer.

«Det er kun tillatt åtte kryptovalutaer på ett tidspunkt, og FSA har fortsatt ikke godkjent BSV. Ingen handel mellom BSV og japansk yen er tillatt; Imidlertid kan folk bruke det uten å handle,” sa han. Som et massivt spillmarked kan bedrifter som CryptoFights gjøre det bra der, men alt må oversettes til japansk for at enhver bedrift skal lykkes i det landet.

«Hvis BSV blir notert på en japansk børs, vil det være store nyheter for bransjen. FSA regulerer bare når det er stor etterspørsel fra børser, la Southurst til.

Se: CoinGeek Conversations episode, Women of BSV: Vi er ikke undertrykt av minoriteten, vi stiller bare forskjellige spørsmål

Ny på Bitcoin? Sjekk ut CoinGeeks Bitcoin for nybegynnere seksjonen, den ultimate ressursguiden for å lære mer om Bitcoin – som opprinnelig ble forestilt av Satoshi Nakamoto – og blockchain.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *