Primex Finance samler inn 5,7 millioner dollar …

Primex Finance, en desentralisert prime brokerage likviditetsprotokoll designet for å tilby muligheter til å handle fritt og tjene renter, har annonsert at de samlet inn en finansieringsrunde på $5,7 millioner ledet av CoinFund, et blokkjede-investeringsselskap, og Stratos Technologies, et venturekapitalfirma. Andre firmaer som HyperSphere, GoldenTree Asset Management, Wintermute, GSR, Ledgerprime, og blant andre store venturekapitalfirmaer og engleinvestorer, deltok også i finansieringen.

Primex beskrev finansieringen som en viktig milepæl på veikartet for å møte utfordringer som oppleves i DeFi-markedet. Primex planlegger å bruke den ferske finansieringen til å rulle ut versjon én av protokollen for å muliggjøre handlekraftig handel i cross-DEX-miljøer. I den innledende fasen planlegger Primex å distribuere versjon én av protokollen på en utvalgt pakke med kjeder for å etablere likviditetsbroer mellom DEX-er på store smarte kontraktsplattformer.

Primex planlegger til slutt å lansere DeFi-funksjoner som porteføljestyring for kryptovalutaer, marginhandelsgebyrer, handelspar og fortjeneste som støtter avkastningsoppdrett, samt en sømløs bro mellom flere DEX-er for å støtte handel med innflytelse på tvers av flere kjeder.

Dmitry Tolok, medgründer av Primex Finance, snakket om utviklingen og sa: «Ved å utvikle Primex er vår oppgave å forene de to største DeFi-brukssakene: DEX-er og utlån, til et nytt økosystem, samt gi tilgang til margin handel på en virkelig desentralisert måte. Etter hvert som vi fortsetter å rulle ut protokollen i faser, er vårt langsiktige mål å ha konsepter utviklet av Primex til å bygge bro mellom tradisjonelle finansielle tjenester og DeFi, noe som resulterer i at nye muligheter innen finans er åpne for alle, uavhengig av sosial posisjon, nasjonal opprinnelse , eller nåværende sted.»

Rennick Palley, investeringssjefen i Stratos Technologies, sa at selskapet støttet Primex på grunn av måten det (Primex) replikerer mange TradeFi-meglerfunksjoner på en måte som er sammensatt med andre protokoller og i samsvar med DeFis filosofi.

Primex Finance, en desentralisert prime brokerage likviditetsprotokoll designet for å tilby muligheter til å handle fritt og tjene renter, har annonsert at de samlet inn en finansieringsrunde på $5,7 millioner ledet av CoinFund, et blokkjede-investeringsselskap, og Stratos Technologies, et venturekapitalfirma. Andre firmaer som HyperSphere, GoldenTree Asset Management, Wintermute, GSR, Ledgerprime, og blant andre store venturekapitalfirmaer og engleinvestorer, deltok også i finansieringen.

Primex beskrev finansieringen som en viktig milepæl på veikartet for å møte utfordringer som oppleves i DeFi-markedet. Primex planlegger å bruke den ferske finansieringen til å rulle ut versjon én av protokollen for å muliggjøre handlekraftig handel i cross-DEX-miljøer. I den innledende fasen planlegger Primex å distribuere versjon én av protokollen på en utvalgt pakke med kjeder for å etablere likviditetsbroer mellom DEX-er på store smarte kontraktsplattformer.

Primex planlegger til slutt å lansere DeFi-funksjoner som porteføljestyring for kryptovalutaer, marginhandelsgebyrer, handelspar og fortjeneste som støtter avkastningsoppdrett, samt en sømløs bro mellom flere DEX-er for å støtte handel med innflytelse på tvers av flere kjeder.

Dmitry Tolok, medgründer av Primex Finance, snakket om utviklingen og sa: «Ved å utvikle Primex er vår oppgave å forene de to største DeFi-brukssakene: DEX-er og utlån, til et nytt økosystem, samt gi tilgang til margin handel på en virkelig desentralisert måte. Etter hvert som vi fortsetter å rulle ut protokollen i faser, er vårt langsiktige mål å ha konsepter utviklet av Primex til å bygge bro mellom tradisjonelle finansielle tjenester og DeFi, noe som resulterer i at nye muligheter innen finans er åpne for alle, uavhengig av sosial posisjon, nasjonal opprinnelse , eller nåværende sted.»

Rennick Palley, investeringssjefen i Stratos Technologies, sa at selskapet støttet Primex på grunn av måten det (Primex) replikerer mange TradeFi-meglerfunksjoner på en måte som er sammensatt med andre protokoller og i samsvar med DeFis filosofi.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *