Weekend Watch: Axie Infinity (AXS) …

Etter å ha steget over $41 000, har bitcoin opprettholdt momentumet og holdt seg over det nivået. Altcoins, som markerte betydelige oppganger i går, har stoppet opp nå. Axie Infinity er blant de få unntakene etter en massiv tosifret økning.

Bitcoin opprettholder $41K

Det var bare noen få dager siden den største kryptovalutaen slet med å holde seg over $37 000 og dykket under det nivået ved noen anledninger. Oksene forsøkte å presse den nordover, noe som resulterte i handel rundt $38 000 på fredag.

Det er imidlertid her landskapet endret seg. BTC startet et imponerende etappe i løpet av de følgende timene og steg over $40 000 for første gang på flere uker.

Dessuten tok bitcoin til og med tilbake 41 000 dollar og nærmet seg 42 000 dollar. Per nå står eiendelen bare unna det nivået, og markedsverdien er nær 800 milliarder dollar igjen.

BTCUSD. Kilde: TradingView

Alts Stall: AXS svever med doble sifre

De alternative myntene gikk på rulle i går med massive tosifrede gevinster fra nesten alle. Nå har imidlertid flertallet roet seg.

Ethereum står over $3 000 for første gang på flere uker også, selv med en mindre nedgang siden i går.

Flere små reduksjoner kommer fra Binance Coin, Cardano, Solana, Ripple, Polkadot, Terra, Dogecoin, Avalanche og Shiba Inu.

I kontrast er CRO opp med ytterligere 3%, mens Litecoin har økt med 8% og står over $125.

Axie Infinity er blant de mest imponerende utøverne med en økning på 15 %. Følgelig handler AXS godt over $60. Gala (20 %) og Theta Fuel (10 %) er også godt i det grønne.

Noe forventet har markedsverdien for krypto holdt seg relativt rolig, rundt 1,9 billioner dollar.

Oversikt over kryptovalutamarkedet.  Kilde: Quantify Crypto
Oversikt over kryptovalutamarkedet. Kilde: Quantify Crypto

Denne kryptonyheten levert av CryptoPotato. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *