Bitcoin bryter 12-ukers nedadgående trend, med…

En sving på 11 % til oppsiden på fredag ​​avsluttet dagen på $41 600. Selv om lørdagen så en nedtrapping av aktiviteten, og stengte 0,6 % ned, så søndag og mandag en fortsettelse av bullish form.

Krypto YouTuber Lark Davis bemerket at helgens prisaksjon hadde brutt den nedadgående trenden som har vært i kraft siden midten av november 2021. Tweeten hans om saken viste om denne begivenheten er starten på et betydelig rally.

Kilde: @TheCryptoLark på Twitter.com

Prisanalyse

Mot et bakteppe av truende tøffere regulering og frykt for at en renteøkning vil tappe likviditeten, har kryptomarkedene hatt en nervøs start på 2022. Fra topp til bunn YTD har Bitcoin lidd et verditap på 30 %.

Vendepunktet kom 23. januar, da $BTC begynte å male høyere. Imidlertid antydet små lyskropper en tydelig mangel på overbevisning hos okser.

Det var ikke før fredag ​​som nettopp var borte at oksene gjorde et avgjørende trekk, og økte prisen fra $37 300 til $41 800, og avsluttet dagen litt ned fra toppen på $41 600.

På den hendelsen flyttet sentimentet ifølge Fear & Greed Index seg fra en rating på 20, klassifisert som ekstrem frykt, til 45 i dag, ikke langt fra nøytralt territorium.

Spørsmålet er, er dette starten på en stor trendvending?

Ifølge Davis’ analyse av Relative Strength Index (RSI), ser tegnene positive ut. Han bemerket et brudd i RSI-nedgangen, med momentum som raket mye høyere i løpet av helgen.

Davis påpeker forrige gang dette skjedde, rundt midten av juli 2021, fulgte et prisrally på 130 %, inkludert nye rekorder.

“Skal vi se en prisøkning på 130 % nå? Det ville vært fantastisk, hvem vet? Men det som er tydelig er at vi definitivt har brutt ut av denne nedtrenden, og at når vi har hatt disse RSI-nedtrendene blitt brutt ut av tidligere, har de kommet rett før et stort prisoppgang.»

Hva er det neste for Bitcoin?

Selv om det tekniske viser støtte for en reversering, hva med den grunnleggende siden?

Nylig, etter El Salvadors skritt, er det snakk om en annen suveren nasjon som også lovfester Bitcoin som lovlig betalingsmiddel.

Selv om det ikke er flere nyheter på den fronten, tyder ryktene på at det vil være et annet latinamerikansk land neste. Panama, Paraguay og Guatemala er navn som blir snakket om, mens Argentina heller ikke kan avvises.

Men utenfor venstrefeltet er det økende skravling om en stat i USA som bryter konvensjonen også for å gi Bitcoin som lovlig betalingsmiddel.

Vert for Smart People Sh*t-podcasten, Dennis Porter, fortalte sine 60.000 Twitter-følgere at Bitcoin vil nå $100.000 når en stat kunngjør $BTC som et lovlig betalingsmiddel. Porter sier så at flere stater vil følge, og da blir den tredje kunngjort at Bitcoin vil være på $1 000 000.

Selv om $100.000 virker noe oppnåelig, kan $1.000.000, i det minste fra vårt nåværende ståsted, være et skritt for langt.

Innlegget Bitcoin bryter 12-ukers nedadgående trend, hva er det neste? dukket opp først på CryptoSlate.

Denne kryptonyheten levert av CryptoSlate. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *