Litecoins (LTC) hashrate og diff…

LTC har mistet mer enn halvparten av sin verdi de siste månedene, til tross for de siste markedsprisøkningene. Blockchain-hash-raten, derimot, har vært i en jevn oppgående trend som viser motstandskraften til nettverksdeltakere i møte med enorm volatilitet i det bredere markedet.

Litecoin Hash Rate på veien til gjenoppretting

I følge data fra BitInfoCharts økte Litecoins mining hash rate til 397 Th/s 1. februar. Sist gangen tallene var så høye var tilbake i august 2019. Til tross for en mild retracement en uke senere, svever tallene fortsatt rundt dette nivået. Dessuten antydet ytterligere data også at nettverkets siste vanskelighetsgrad også ble justert til 13,53 millioner, et nivå sist sett i august 2019.

Litecoin Hash Rate. Kilde: BitInfoCharts

Det er viktig å merke seg at hash-raten for nettverket falt kraftig til 170 Th/s i juni 2021, bare en måned etter at den nådde et nesten to års høydepunkt på 384 Th/s. Dette kom midt i det fullstendige kryptoforbudet i Kina.

Siden den gang har både hash-rate og vanskelighetsgrad vært på en jevn oppgang i tandemprisgjenvinning, selv om sistnevntes bane ikke var like jevn. Faktisk klarte heller ikke stupet som ble pakket ut den siste uken i januar i år å avskrekke den generelle hash-ratetrenden, noe som demonstrerte et mer robust nettverk.

Den største synderen for det første fallet var utvilsomt den andre halveringen. Litecoins hashhastighet og vanskelighetsgrad gikk i fritt fall siden gruvebelønningsnettverket halverte i juli 2019.

Den falt snart i unåde hos investorer, og det tok seksten måneder fra begivenheten før sølvmynten nådde en pris på tre sifre. Litecoin-gruvedrift ble imidlertid mer lønnsomt gjennom 2020 og holdt seg på omtrent samme nivå i de første månedene av 2021. Den siste utvinningen var en bullish faktor ettersom nettverksvolatiliteten fortsatte å skape kaos.

MimbleWimble-oppdatering

Selv om de fleste regulatorer over hele verden åpenbart har avvist anonymitetsfremmende protokoller, går Litecoin videre med personvernopt-ins med utgivelsen av MimbeWimble (MWEB) oppgradering etter to års utvikling. Det startet først da Beam Privacy-teamet kunngjorde en interessant implementering av MWEB som Extensions Blocks (EB) i Litecoin-nettverket i desember 2019.

Eksperter har et positivt syn på denne oppgraderingen. I følge hovedutvikleren David Burkett har den aktuelle oppdateringen som mål å forbedre levedyktigheten til Litecoin som en ombyttbar valuta for daglige transaksjoner, betale lønn og til og med kjøpe eiendom.

Denne kryptonyheten levert av CryptoPotato. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *