NFT-er og Web3 vil bli populære i 2022: Mi…

Galaxy Digitals grunnlegger og administrerende direktør Mike Novogratz er en NFT-talsmann som uttrykte sin entusiasme for industrien i en offentlig tale. Mike har en sterk tro på at NFT vil være den ubestridelige lederen i 2022.

Novogratz uttalte i et innlegg tidligere denne måneden at NFT-er vil være fokus for krypto og Web 3.0. Skaperen er en stor talsmann for kryptovaluta, etter å ha investert 85 prosent av nettoformuen i industrien.

Han kom med noen gyldige poeng. Siden midten av 2021 har NFT-er og Metaverse-konseptet som helhet feid Internett med storm. Det ble en snakkis som trakk stor oppmerksomhet fra teknologikyndige til allmennheten.

Novogratz ser trendene

Tekniske storheter innlemmer også NFT-er i sin virksomhet, mens kjendiser og offentlige personer fortsetter å spre ordet ved å starte sine egne NFT-samleobjekter eller investere millioner av dollar for å skaffe noen.

Nylig kjøpte Justin Bieber nok et 166 ETH for en Bored Ape NFT. Dette er den andre NFT som ble kjøpt. Tidligere betalte “Peaches”-sangeren ETH verdt 1,3 millioner dollar for en NFT i Bored Ape Yacht Club-samlingen.

Ifølge statistikk fra The Block var det en økning i NFT-handelsvolum i januar, som oversteg seks milliarder dollar.

Rapporten detaljert,

“Månedlig NFT-volum vokste 129 % i januar i forhold til desember. Mye av økningen skyldtes den siste konkurrenten i NFT-markedsscenen, kalt LookRare, som akkumulerte nesten 2 milliarder dollar i volum etter lanseringen 10. januar.

Massive gevinster i sektoren

Bored Ape Yacht Club er en av de største og mest populære NFT-samlingene akkurat nå. Inspirert av Crypto Punks, består samlingen av 10 000 NFT-er, dannet under aper-bilder preget på Ethereum-blokkjeden.

Siden utgivelsen har samlingen generert handelsvolum verdt 750 millioner dollar, med en mengde kjendiser som slutter seg til eierens styrke som Paris Hilton, Snoop Dogs og Justin Bieber.

Verdens største NFT-samling har imidlertid vist noen sårbare punkter. Data publisert fra dens smarte gruvekontrakt viste at eieren som kontrollerer lommeboken knyttet til kontrakten har muligheten til å prege et ubegrenset antall NFT-biter på dette tidspunktet.

I teorien, i stedet for å sette “noen Bored Apes-side”, tillater “reserveApes”-funksjonen i kontrakten praktisk talt preging av opptil 30 aper om gangen uten engang å betale nettverkskostnader på 0,08 ETH. Men dette er ikke den verste delen – denne feilen tillater uendelig preging av samlingen.

Fortsatt en voksende aktivaklasse

Koden ble mest sannsynlig feilaktig latt være åpen, og det burde være en annen metode som forhindrer at “reserveApes”-funksjonen gjentas av eieren.

I følge dataene på kjeden er kontoen med den siste bokstaven “EE4D03” fortsatt i drift og har potensial til å prege flere aper. Den kontinuerlige handlingen kan devaluere gulvprisen på hele samlingen, og føre til en potensiell ruin.

Lommeboken har autoritet til å endre metadataene knyttet til hvert ikke-fungible token som for øyeblikket er i omløp i den samlingen.

Så til og med Mikes synspunkt gir god mening, det er et par ting som NFT-økosystemet må overvinne før de leder kryptoområdet og åpenbart Web3.

Tidligere har en rekke NFT-relaterte utnyttelser funnet sted i området der den største NFT-markedsplassen, OpenSea.

Den opplevde et teknisk problem med deres API som tillot en bruker å kjøpe og selge ikke-fungible stoffer til lavere priser og deretter selge dem til en høyere pris enn markedsprisen, blant annet.

Hackerangrep er alltid hovedproblemet. Den nylige saken fant også sted på OpenSea.

Ved å utnytte feilene igjen, hadde hackere ingen hindring for å stjele åtte NFT-stykker fra plattformen, verdt $117 000 på den tiden. De stjålne bitene skal ha tilhørt kjente samlinger som blant annet Cool Cat og Bored Ape Yacht Club.

Innlegget NFTs & Web3 Will Be Hot in 2022: Mike Novogratz dukket først opp på Blockonomi.

Dette innholdet er levert av Blockonomi. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *