NFT Magic: The Eco-Friendly NFT Marketplace…

NFT-er er overalt. Det ser flott ut, flott å eie, men bensinavgiften… Du kjøper stort sett mange NFT-er på det tidspunktet. NFT Magic planlegger å senke avgiftene og hjelpe miljøet på samme tid.

NFT Magic kan ta seg av et bredt spekter av lisenstyper, det være seg kunstverk for personlig nytelse eller kommersiell bruk av kunstverk, endringer er tillatt med mulighet for å overføre opphavsretten til en annen eier.

Funksjoner i NFT Magic

Lisenser knyttet til NFT-er laget gjennom NFT Magic kan oppgraderes innenfor visse grenser. Dette er kun mulig av utstederen av NFT, selv etter at det er solgt.

Å ha typene lisenser knyttet til NFT-er vil gjøre det klart hva man kan gjøre med en NFT, annet enn bare å handle og selge.

Lisensen kan imidlertid ikke returneres. Det ville bryte avtalen mellom opphavsmannen og kjøperen. For kjøpere er det kun rettighetene som kan forbedres.

marked
marked

Minimumsgebyr

Last inn kunstverket ditt til en brøkdel av prisen på andre NFT-plattformer, og hold kunsten din for hånden for resten av verden.

miljøbevisst

Dine NFT-er er autorisert av Ardor, en skalerbar, ren Proof of Stake-blokkjede. Dette gjør at NFT Magic kan operere på en tilnærmet karbonfri plattform.

Proof of Stake-protokollen lar nettverket operere med svært lite strømforbruk. Noen noder kjører på Raspberry Pi og noen drives utelukkende av solcellepaneler.

Bare skann og last ned, kjøp eller selg.

Hold din private nøkkel trygt lagret på SIGBRO-mobilappen. Ingen passord nødvendig og ingen bekymringer om sikkerhetsproblemer. Datamaskinen din er trygg.

Det er veldig enkelt å gjøre:

  • Bare last ned SIGBRO-mobilappen
  • Legg til Ardor-adressen din som tilsvarer den kombinasjonen i SIGBRO-appen din i den øverste linjen i NFT Magic eller klikk på SIGBRO-knappen for å skanne og logge på med SIGBRO-appen din
  • Koble til Twitter-siden din slik at folk kan følge NFT-ene dine
  • Utforsk rundt og oppdag andre brukeres kunstverk
  • Detaljert informasjon om enhver NFT er bare et klikk unna

Enhver handling på NFT Magic utføres ganske enkelt ved å skanne QR-koden som vises med SIGBRO-appen.

Blockchain er en flott teknologi for å lagre ditt eierskap til digitale eiendeler. NFT Magic er basert på Ardor som gir deg ren og rimelig blokkjedemagi.

I følge NFT Magic,

“Vårt oppdrag er å tilby en plattform som gjør kunstverket ditt tilgjengelig når som helst og hvor som helst. Dette er grunnen til at vi valgte å bruke IPFS som en lagringsteknologi slik at kunstverket ditt kan lagres i flere duplikater over hele verden. Ardor-opprinnelse vil referere til en IPFS (CID)-fil på en måte som er irreversibel. Vår visjon er å gjøre NFT Magic og Ardor til den foretrukne plattformen for digital kunst.”

Ideen om NFT kan fortsatt betraktes som det “ville vesten” av kryptovalutamarkedet. Med stadig økende gassavgifter og høyt energiforbruk kan det noen ganger være vanskelig å rettferdiggjøre kjøp av kunstverk med skaden som er gjort ved å lage det.

Det er forfriskende å kunne puste lettet ut med NFT Magic og samarbeide med Ardor for å kunne tilby en tilnærmet karbonnøytral plattform, med svært lave gassavgifter.

For å lære mer om NFT MAGIC – klikk bare her!

NFT Magic: Eco-Friendly NFT Marketplace med CC og tilpassede lisenser debuterte på Blockonomi.

Dette innholdet er levert av Blockonomi. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *