Short Bitcoin Liquidations Surge, B…

I en stor snuoperasjon på mandag, spratt Bitcoin over prisnivået på $43 000 for første gang siden 20. januar. Med det brøt den samlede markedsverdien til den mest dominerende kryptoaktivaen 800 milliarder dollar.

På grunn av økningen i prisen på BTC, møtte korte kryptohandlere et stort tilbakeslag. I følge Coinglass ble korte Bitcoin-posisjoner verdt rundt 60 millioner dollar likvidert i løpet av en enkelt dag. Totalt sett tapte bearish kryptohandlere omtrent 125 millioner dollar i løpet av de siste 24 timene.

Simon Peters, markedsanalytiker hos eToro, kommenterte de siste bullish bevegelsene i kryptomarkedet: «Verdens største kryptoaktiva begynte uken med handel under $38 000, men steg til værs på fredag ​​og brast tilbake over $40 000. Etter flere oppganger i helgen, handles BTC nå over $42 000, en oppgang på 13% på syv dager. BTC har nå steget rundt 29 % fra 2022-laven på $32 962 satt på eToro-plattformen 24. januar.

«ETH satte et lavpunkt i 2022 den 24. januar på $2 169 på eToro-plattformen. Krypto-eiendelen har nå kommet tilbake rundt 41 %,” la Peters til.

Likvidasjoner

Likvideringene av korte kryptohandelsposisjoner økte over hele markedet. Bearish Ethereum-handlere tapte nesten 30 millioner dollar, etterfulgt av innehavere av GALA, MANA, SHIB og XRP. Prisstigningen i digitale valutaer kom på grunn av en stor endring i markedsstemningen. Sosiale medier-trender indikerer at krypto-vanviddet i detaljhandelen sakte kommer tilbake.

“Diskusjonshastigheten til ordet pumpe på krypto-sosiale sirkler har nådd et 3-ukers høydepunkt, ettersom Bitcoin har gjort nok et rally i slutten av uken for å komme tilbake til $42k. Se nøye etter publikums tvil for å antyde om rallyet kan straffe de som sprer FUD,» bemerket kryptoanalyseplattformen Santiment i en nylig tweet.

Bitcoins kryptomarkedsdominans krysset 41 % på mandag.

I en stor snuoperasjon på mandag, spratt Bitcoin over prisnivået på $43 000 for første gang siden 20. januar. Med det brøt den samlede markedsverdien til den mest dominerende kryptoaktivaen 800 milliarder dollar.

På grunn av økningen i prisen på BTC, møtte korte kryptohandlere et stort tilbakeslag. I følge Coinglass ble korte Bitcoin-posisjoner verdt rundt 60 millioner dollar likvidert i løpet av en enkelt dag. Totalt sett tapte bearish kryptohandlere omtrent 125 millioner dollar i løpet av de siste 24 timene.

Simon Peters, markedsanalytiker hos eToro, kommenterte de siste bullish bevegelsene i kryptomarkedet: «Verdens største kryptoaktiva begynte uken med handel under $38 000, men steg til værs på fredag ​​og brast tilbake over $40 000. Etter flere oppganger i helgen, handles BTC nå over $42 000, en oppgang på 13% på syv dager. BTC har nå steget rundt 29% fra 2022-laven på $32 962 satt på eToro-plattformen 24. januar.”

«ETH satte et lavpunkt i 2022 den 24. januar på $2 169 på eToro-plattformen. Krypto-eiendelen har nå kommet tilbake rundt 41 %,” la Peters til.

Likvidasjoner

Likvideringene av korte kryptohandelsposisjoner økte over hele markedet. Bearish Ethereum-handlere tapte nesten 30 millioner dollar, etterfulgt av innehavere av GALA, MANA, SHIB og XRP. Prisstigningen i digitale valutaer kom på grunn av en stor endring i markedsstemningen. Sosiale medier-trender indikerer at krypto-vanviddet i detaljhandelen sakte kommer tilbake.

“Diskusjonshastigheten til ordet pumpe på krypto-sosiale sirkler har nådd et 3-ukers høydepunkt, ettersom Bitcoin har gjort nok et rally i slutten av uken for å komme tilbake til $42k. Se nøye etter publikums tvil for å antyde om rallyet kan straffe de som sprer FUD,» bemerket kryptoanalyseplattformen Santiment i en nylig tweet.

Bitcoins kryptomarkedsdominans krysset 41 % på mandag.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *