Unix Gaming posisjonerer seg som familie…

UniX Gaming har som mål å bli en økosystembygger innen The Sandbox Metaverse, ved å utnytte det Unity-baserte spillprodusentverktøyet. Planen er å lage en spillprototype som partnere kan bruke til å lage unike spillmekanikker som vil utvikle seg til nye opplevelser i The Sandbox.

UniX Gaming er godt kjent i spill-for-tjene-spillområdet. Det sies å være den største av Metaverse “laug”, som låner NFT-er til kommende spillere, og gir dem en mulighet til å konkurrere med andre spillere og tjene store belønninger som deretter deles med lauget. Problemet med spill for å tjene penger er at det har en veldig høy adgangsbarriere, noe som krever at nye spillere kjøper dyre NFT-er før de kan komme i gang. UniX Gaming, som andre guilds, har samlet en samling NFT-er som det vil låne ut til spillere gjennom stipend. Det gir også støtte gjennom eSports-trening og utdanningsmateriell for å sikre at spillernes karrierer lykkes.

UniX Gaming er imidlertid ingenting om ikke ambisiøst. I tillegg til å støtte talentfulle unge spillere med fokus på utviklingsland, utvikler den også sine helt egne spill-å-tjene-titler, med Bibits Game og Vigilance 2099 som begge sies å være under arbeid. I tillegg har UniX Gaming også laget en Launchpad for tredjeparts play-to-earn-spill, som hjelper dem å skaffe finansiering og bevissthet gjennom innledende spilltilbud og markedsføringskampanjer.

Det forklarer hvorfor den passer så godt til The Sandbox, som er en av de mest kjente og mest populære Metaverses av alle. Sandbox kan betraktes som en desentralisert virtuell verden, der deltakerne kan kjøpe digital eiendom, bygge oppslukende 3D-verdener og designe og lage NFT-er som avatarer, virtuelle varer og spill. Plattformen lar brukere designe spillopplevelser, spille spill, vinne og bytte NFT-er på Sandbox Marketplace.

Som et av de største spillene i Metaverse, har The Sandbox tiltrukket seg oppmerksomheten til store merkevarer som Adidas, The Walking Dead, Deadmau5, Atari og Rollercoaster Tycoon, som alle har skapt sine egne virtuelle verdener på plattformen.

Sandboxen blir populær og mange flere merker og selskaper leter etter en inngangs Metaverse, som kjøper opp digitalt land innenfor den. Imidlertid mangler de fleste ekspertisen til å utvikle Metaverse-eiendommene sine selv, derav behovet for en økosystemutvikler som UniX.

UniX vil tilby sitt spillprodusentverktøy for å hjelpe merkevarer med å skape miljøer, bygninger, butikker eller hva de måtte ønske i The Sandbox. I tillegg vil den også bruke sin ekspertise til å hjelpe merkevarer med å lage det den kaller «minispill» og sosiale områder for følgerne deres å spille og samhandle. Som et spilllaug vil disse minispillene være et hovedfokusområde, og UniX jobber allerede med et klassisk flipperspill i japansk stil kalt “Pachinko” og mer komplekse spill.

Den nylige lanseringen av UniXs spillutviklingsstudio 1Mhz Studios betyr at det er godt posisjonert for å bygge nye spill for Metaverse. 1Mhz Studios har for tiden 16 heltidsansatte spillutviklere og ytterligere åtte outsourcede utviklere som jobber med å skape et spilløkosystem som vil spenne over flere sjangere og miljøer.

Partnerskapet vil øke UniXs eksponering innenfor Metaverse, og det vil legge til det med etableringen av sin helt egen virtuelle verden. UniX vil også fokusere på å bringe det pedagogiske innholdet inn i The Sandbox som en del av den pågående innsatsen for å gjøre spill for å tjene penger mer tilgjengelig for alle.

“Å etablere oss som nummer én utvikler i en så enorm plattform i metaverset vil ytterligere forbedre UniXs posisjon i Play-to-Earn-verdenen og øke vår berømmelse i rommet,” sa UniX i et blogginnlegg på Medium. “Det vil også gi muligheten for mange flere høyprofilerte partnerskap med massive merkevarer. Som en avsmittende effekt vil tokenprisen vår øke, og alle våre nåværende innehavere og investorer vil se at lommeboken forbedres som et resultat.”

Som en annen fordel med partnerskapet, vil UniX-fellesskapsmedlemmer også få første nedgang på nye belønninger i The Sandbox, inkludert NFT-dråper og tokens knyttet til Metaverse-minispillene.

“[UniX is] Et av de raskest voksende og beste laugene vi har sett så langt, og deres dedikasjon til å bygge et bedre fellesskap takket være skaperferdighetene og å bygge ferdighetslæring er et sårt tiltrengt element for økosystemet vårt.”

sa forlagssjefen for Sandbox Julien Gratz.

Ansvarsfraskrivelse: Denne artikkelen er kun gitt for informasjonsformål. Det er ikke tilbudt eller ment å brukes som juridiske, skattemessige, investerings-, økonomiske eller andre råd.

Denne kryptonyheten levert av Crypto Daily™. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *