Er Avalanche (AVAX)-prisen klar til å …

Avalanche (AVAX)-prisen stiger for tredje økt på rad tirsdag. AVAXs pris har steget over 40 % de siste fem dagene. Det er flere tekniske indikatorer som tyder på at det nåværende momentumet er kommet for å bli i det minste på kort sikt.

  • Avalanche (AVAX)-prisen steg tirsdag.
  • Forvent mer oppside hvis prisen bryter bort $100,0
  • 24-timers handelsvolumet er $1 668 368 250 med 122% gevinst.

AVAX venter på et symmetrisk trekantutbrudd

Avalanche (AVAX)-prisen har handlet inne i ‘Symmetrical Triangle’-formasjonen siden begynnelsen av januar. AVAX har tapt nesten 54 % fra toppene på $117,61. Videre brøt prisen 20-DMA til $111,27.

Kilde: Trading View

Nylig har prisen snudd nedtrenden etter å ha fått støtte nær den nedre trendlinjen til den symmetriske trekanten. En aksept over det nevnte glidende gjennomsnittet presser prisen mot den øvre trendlinjen.

Investorer følte seg imidlertid litt utmattet nær de nylige høydepunktene, da kursen trakk seg tilbake mot 85,0 dollar etter å ha nådd flerukershøydene rundt $97.0. On Balance Volume (OBV) har økt sammen med momentumoscillatoren.

Daily Relative Strength Index (RSI) nærmer seg den overkjøpte sonen mens den leser på 57,0.

Et utbrudd over skjæringspunktet for den symmetriske trekantformasjonen investorer kan teste det psykologiske $100,0-nivået. De neste høydepunktene 2. januar vil være i søkelyset til investorer.

Alternativt indikerer dannelsen av en “Doji”-lysestake en viss ubesluttsomhet blant investorer. Hvis det neste daglige lyset er rødt, er sannsynligheten for lavere utbrudd ganske høyere. Som en konsekvens er det umiddelbare målet plassert til $70,0.

Innlegget er snøskred (AVAX) Pris klar til å ta ut $100! dukket opp først på CoinGape.

Dette innholdet er levert av CoinGape. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *