Tesla $2 milliarder Bitcoin Holdings “…

Lesetid: < 1 minutt

  • Tesla har annonsert et papiroverskudd på 500 millioner dollar på Bitcoin-beholdningen
  • Bilprodusenten har ikke solgt noen bitcoin siden tidlig i 2021 og ser på det som et “flytende alternativ til kontanter”
  • Tesla skapte oppsikt da de kjøpte, solgte og deretter sluttet å akseptere bitcoin i 2021

Tesla har likestilt sin bitcoin-beholdning på 2 milliarder dollar som et “flytende alternativ til kontanter” så vel som en investering, ifølge den siste innleveringen til Securities and Exchange Commission (SEC). I sin 10-K-innlevering avslørte Tesla et papiroverskudd på 500 millioner dollar fra Bitcoin-posisjonen den gikk inn i tidlig i 2020, som ble avslørt i februar 2021. Selskapet la til at det ikke har utelukket ytterligere kjøp, og sa at det trodde på “Langsiktig potensial for digitale eiendeler både som en investering og også som et likvidt alternativ til kontanter.”

Tesla har sjekket fortiden med Bitcoin

Tesla skapte en storm av spenning da de kunngjorde sitt bitcoin-kjøp på 1,5 milliarder dollar i fjor, og hjalp verdien midlertidig raket på samme tid, selv om den angret mye av dette gode arbeidet da det kritiserte miljøpåvirkningen av Bitcoin-gruvedrift og sluttet å akseptere det for Tesla-salg bare uker senere.

Tesla solgte også en del av Bitcoin-posisjonen sin tidlig i 2021, selv om dette ble godkjent som en likviditetstest. Det ser ut til å ha gitt bilprodusenten tillit til at den kan likvidere sin bitcoin effektivt på kort varsel siden den ikke har solgt noen siden, og det ser faktisk ut til å ha fortsatt tillit til det digitale aktivamarkedet.

Dogecoin-salg er ikke inkludert i arkiveringen

Innleveringen avslørte ikke virkningen av Teslas beslutning om å akseptere Dogecoin for Tesla-varer, noe som overrasket mange i kryptoområdet på den tiden gitt at den bruker samme bevis-på-arbeid-konsensusalgoritme som Bitcoin.

Innlegget Tesla $2 Billion Bitcoin Holdings “Liquid Alternative to Cash” dukket først opp på FullyCrypto.

Denne kryptonyheten levert av FullyCrypto. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *