Thailands Gulf Energy To Form Cryp…

Den thailandske ledende energiprodusenten, Gulf Energy Development Company, håper å fullføre et krypto Joint Venture (JV) med verdens berømte kryptovalutabørs Binance i Q2 av 2022, sa en toppleder i et intervju med Reuters.

Økonomisjef i Gulf Energy, Yupapin Wangviwat, bekreftet;

“Når vi har avsluttet samtaler med Binance om forretningsmodellen og aksjonæravtalene, vil det bli dannet et joint venture som vil søke om lisensen med regulatorer.”

Relatert lesing | Thailands Gulf Energy vil forsegle krypto-JV med Binance i 2. kvartal

Videre sa hun at selskapet forventer at joint venture-selskapet vil få en lisens for handel innen seks måneder, og etter det vil andre funksjoner komme i bruk.

Thailand, hjem til et stort fellesskap av Bitcoin-gruvearbeidere og en fjerdedel av blockchain-utviklere, har innført nye regler for kryptovalutahandlere. Den raske veksten i kryptohandel i Thailands økonomi registrerte 7,5 milliarder dollar i november i fjor, førte til et svar fra offentlige myndigheter som så på hvordan de best kan regulere dette fremvoksende markedet samtidig som de beskytter investorer.

I fjorårets inngrep fra regulatorer, sendte den thailandske finansvakthunden inn en klage mot Binance for drift uten lisens. På samme måte vil en Gulf-Binance kryptovaluta-børs måtte overholde reguleringsreglene, fortalte Yupapin.

Gulf Energys mål for fellesforetaket

Med overgangen til krypto ønsker Sarath Ratanavadi å utvide selskapets rekkevidde ved å investere i digital infrastruktur. I fjor økte han eierskapet til InTouch Holdings Pcl fra 30 % opp til 42 %.

InTouch fungerer som den største mobiloperatøren i landet, automatisk identifikasjonssystem (AIS). Torsdag etablerte Gulf Energy et JV med AIS og Singapore Telecommunic-aksjoner for å bygge kunnskapssentre.

Relatert lesing | Singapore Regulator sier Binance ulisensiert, varsler investorer

Yupapin avslørte videre at den opprinnelige planen inkluderer utvikling av datasentre på 20-40 megawatt i Thailand. Den estimerte kostnaden for prosjektet er over 400 millioner dollar. Videre la hun til, “På lengre sikt planlegger vi å nå 100 MW.”

Bitcoin market cap spikes over $821B, signifies bullish run again | Source: Market Cap BTC on Tradingview.com

Gulf Energy ble startet i 1990 og begynte å markere flere prestasjoner, inkludert kraftkontraktene på 5,3 gigawatt den håndterte effektivt i 2013.

Tilsvarende tilbød firmaet i 2017 de største børsnoteringene i Thailand. Og det satte eieren på Forbes-listen over de rikeste mennene i Thailand, som for tiden rangerer Sarath som den femte rikeste mannen i staten med en nettoverdi på 12,4 milliarder dollar.

For å prestere bedre på feltet, utvidet Gulf sin infrastruktur tidligere og tok opp massive prosjekter de siste årene, inkludert et containerterminalprosjekt på 927 millioner dollar og en LNG-kontrakt på 1,3 milliarder dollar.

Featured image by Pixabay and chart from Tradingview.com

Dette innholdet er levert av Bitcoinist.com. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *