XRP pumper med 65 % etter laveste 24. januar …

BeInCrypto tar en titt på prisbevegelser for syv forskjellige kryptovalutaer, inkludert XRP, som har kommet seg betraktelig tilbake siden den traff et lokalt lavpunkt 24. januar.

BTC

BTC hadde økt i en stigende parallell kanal siden den nådde et lavpunkt 24. januar. Den 6. februar klarte det å bryte ut fra kanalen og nådde et lokalt høydepunkt på $45 492 to dager senere.

Den har falt tilbake siden den gang, muligens for å teste motstandslinjen til kanalen for å validere den som støtte.

I BTC kan fortsette å lukke lysestaker over kanalen, er det sannsynlig å flytte opp for å teste neste motstandsnivå nær $52.000.

ETH

ETH har beveget seg oppover siden den også nådde et lokalt lavpunkt 24. januar. Så langt har det nådd et høydepunkt på $3 234 den 8. februar. Høyden ble gjort rett på 0,382 Fib retracement-motstandsnivå, som avviste prisen.

Det er mulig at ETH vil avta på kort sikt før den til slutt gjenopptar sin oppadgående bevegelse.

XRP

XRP hadde sunket under en synkende motstandslinje siden 4. november. Denne nedadgående bevegelsen førte til et lavpunkt på $0,54 den 22. januar.

Etter dette kom XRP tilbake og brøt ut fra den nevnte synkende motstandslinjen. I tillegg til dette tok den tilbake det horisontale området på $0,72.

I likhet med ETH har XRP blitt avvist av 0,382 Fib retracement-motstandsnivået. Hvis det avtar på kort sikt, vil området på $0,72 forventes å gi støtte.

NANO

NANO hadde sunket under en synkende motstandslinje siden 30. oktober inntil et lavpunkt på $1,89 ble truffet 22. januar.

Etter dette spratt XRP tilbake og klarte å bryte ut fra linjen 5. februar. Hvis den fortsetter å øke, vil det nærmeste motstandsområdet bli funnet på $4,05. Dette målet er 0,382 Fib retracement motstandsnivå.

IOTA

IOTA har også sittet fast under en synkende motstandslinje siden 4. september. Den ble avvist av denne linjen 29. desember (rødt ikon) og falt kraftig etter. IOTA fortsatte å falle til det nådde bunnen på et lavpunkt på $0,69 den 24. januar.

Mens IOTA har beveget seg oppover siden den gang, møter det nå sterk motstand på $1,05 som tidligere hadde fungert som støtte

Inntil den klarer å gjenvinne dette støttenivået, kan ikke trenden betraktes som bullish.

EN

Den 22. januar nådde ONE et lavpunkt på $0,164 og spratt. Den lave tjente til å validere det horisontale området på $0,17 som støtte nok en gang. Den samme støtten har vært på plass siden september 2021.

ONE har gått tilbake siden den nådde det lokale lavpunktet og har økt. Det nærmer seg raskt det nærmeste motstandsområdet funnet på $0,247. Dette målet er 0,382 Fib retracement motstandsnivå.

CRV

CRV har økt siden 24. januar, da den hoppet på det horisontale støtteområdet på $2,90. Området har vært på plass siden oktober 2021, derfor er det et avgjørende støttenivå.

CRV nærmer seg 0,382 Fib retracement motstandsnivået på $4,07. Dette området forventes å fungere som motstand når tokenet kommer dit.

For BeInCryptos siste Bitcoin (BTC)-analyse, klikk her

Innlegget XRP pumper med 65 % etter 24. januar – Multi Coin Analysis dukket først opp på BeInCrypto.

Dette innholdet er levert av BeInCrypto. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *