Coinbase-filer for å danne innovasjon P…

Den San Francisco-baserte kryptovalutabørsen Coinbase har søkt om en Political Action Committee (PAC) ettersom store kryptoenheter i USA presser på for kryptovennlig regulering. PAC-formasjonen kommer når USA forbereder seg på sitt midtveisvalg.

Kalt Coinbase Innovation PAC, vil innsatsen fokusere på lobbyvirksomhet for pro-krypto-regulering i en tid da kryptomarkedets interesse er på topp. Dette er ikke den første PAC som Coinbase har dannet, med en som ble dannet i 2018 og varer i ett år.

Coinbase kjemper om kryptovennlige politikere

Krypto-fokuserte PAC-er blir en større trend, og industrien er opptatt av å få ansatt kryptovennlige politikere. Coinbase har selv brukt over en million på lobbyvirksomhet, og den tar ikke politiske sider, og bidrar til begge parter.

Det er ingen hemmelighet at kryptoinnsidere og -spillere ønsker å få kryptoregulering i gang i en positiv ånd, selvfølgelig. En Politico-rapport bemerker også at Sam Bankman-Fried, sjefen for FTX, også jobber med å få godkjent pro-krypto-regulering. Bankman-Fried brukte 5,2 millioner dollar via to super-PAC-er for å støtte Joe Bidens valg.

Den amerikanske kongressen og andre lovgivere vil spille en stor rolle i hvordan det amerikanske kryptomarkedet viser seg å være, spesielt i år. Det er flere tegn som peker på nye regulatoriske kunngjøringer i 2022, som vil påvirke markedet enormt.

Amerikanske forskrifter som kommer inn som krypto tar rampelyset

Inntil nylig hadde USA stort sett sittet på sidelinjen når det kom til kryptoregulering. Landets tjenestemenn har vurdert hvordan de skal gå frem for å regulere den nye aktivaklassen. SEC har brukt noe av tiden sin i stedet for å gå etter prosjekter som den sier har brutt verdipapirlover, inkludert Ripple.

Men nå, med markedet mye mer populært enn det var for noen år siden, har de ikke noe annet valg enn å lage en klar lovgivning. En av hovedprioriteringene har vært stablecoins, som har blitt et stort snakk de siste månedene. SEC sier i mellomtiden at kryptobørser vil stå overfor mer gransking.

Ettersom dette har skjedd, har CBDC-er også kommet i forkant av diskusjoner. Regjeringer over hele verden er fokusert på å teste ideen, og Federal Reserve-formannen tror til og med at de kan eksistere side om side med stablecoins.

Innlegget Coinbase Files to Form Innovation PAC Ahead of Regulatory Push dukket først opp på BeInCrypto.

Dette innholdet er levert av BeInCrypto. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *