Dogecoin, Tezos, EOS Prisanalyse…

Da Bitcoins frykt- og grådighetsindeks hoppet med 26 poeng i forhold til forrige uke, så XTZ svimlende gevinster mens de så en overkjøpt RSI. Dessuten ugyldiggjorde EOS sine bearish-tendenser ved å markere en avslutning over opp-kanalen og sikte på å teste $2,6-nivået på nytt. På den annen side så Dogecoin et tap på nesten 5 % 24-timers da det falt mot halvlinjen til opp-kanalen.

Dogecoin (DOGE)

Kilde: TradingView, DOGE/USD

Altcoinen så et fall på 44,03 % (fra 14. januar) og nådde det laveste nimånedersnivået 22. januar. Siden den gang har DOGE registrert over 40 % gevinster de siste 16 dagene.

Gjenopprettingsfasen markerte en stigende kanal (gult, reverseringsmønster) på 4-timersdiagrammet. Mens $0,167-merket sto solid, så DOGE en 5,09 % 24-timers tilbaketrekking. Nå sto det umiddelbare hinderet for bjørnene nær halvlinjen til kanalen.

På pressetidspunktet handlet DOGE for $0,1563. Etter å ha vært på vei inn i den overkjøpte regionen, har The RSI så et mønstret utbrudd og mistet nivået på 54 mark. Oksene trengte å forsvare halvlinjen for å unngå et ytterligere fall mot 42-merket. Videre AO projiserte en bullish kant mens de skildret deres avtagende innflytelse det siste døgnet.

Tezos (XTZ)

Kilde: TradingView, XTZ/USDT

XTZ vil være vitne til en nedgang på 51,6 % (fra 5. januar) og nå sitt laveste nivå på seks måneder 24. januar. Men fra $2,8-nivået, spratt alt tilbake for å gjenopprette de tidligere tapene og tok tilbake den viktige $3,8-markstøtten.

Alt-watch en 75,2 % ROI i løpet av bare de siste 16 dagene (fra det laveste på seks måneder). XTZ dannet også en stigende kanal (gul) i denne fasen. Nå, da selgerne tilsynelatende mistet $4,4-merket, sto den umiddelbare motstanden på den øvre trendlinjen til kanalen.

På pressetidspunktet handlet XTZ for $4,5. Siden bryter ned fra sin opp-kanal (hvit), har RSI Testet den overkjøpte regionen flere ganger og sikret halvlinjestøtten. I skrivende stund svevde den rundt to måneders høyden, og skildret en overkjøpt posisjon. Også DMI bekreftet den bullish kraften mens +DI fortsatt så nordover.

EOS

Kilde: TradingView, EOS/USDT

Salget 21. januar ga betydelige tap mens alt brøt gjennom viktige støttenivåer. Som et resultat markerte EOS en nedgang på 30,41 % (fra 20. januar) og nådde sitt 22-måneders laveste nivå 24. januar.

Siden den gang har alt sett en opp-kanal (grønn) 39,2 % utvinning de siste 16 dagene. EOS noterte en økning på over 11 % på bare to dager før den reverserte fra motstanden på 2,6 dollar. Den umiddelbare motstanden fortsatte å stå på dette punktet. Eventuelle retracements vil finne støtte i nærheten av 20 SM (rød).

På pressetidspunktet handlet EOS over sin 20-50 SMA til $2.657. Det bullish RSI så imponerende gevinster da den satte 80-tallet 8. februar. Siden den gang fant den sterk støtte på trendlinjen.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *