Fourth Wave Energy Inc. Lukker Acqu…

Fourth Wave Energy, Inc. eller («Selskapet»), (OTCQB: FWAV) har gleden av å kunngjøre at kjøpet av EdgeMode Inc. (EdgeMode) for å gå inn i kryptogruveindustrien, med et første fokus på bitcoin-gruvedrift. EdgeMode ledes av et globalt team av erfarne teknologigründere med kontorplasser og ansatte i Chicago, London og San Francisco Bay Area.

EdgeMode har for tiden gruvedrift i New York og Illinois med planlagt utvidelse til flere andre amerikanske lokasjoner i 2022 og utover. Skala og lønnsomhet er prognosert gjennom en vekststrategi som er underbygget av storskala USA-basert vertskapasitet og langsiktige maskinvarekjøpsavtaler.

EdgeMode er fokusert på rask vekst og distribusjon av USA-baserte datasenterplasseringer, og genererer stadig økende hashhastighet og Bitcoin-produksjon. I tillegg til gruvedrift av kryptovaluta, tilbyr EdgeMode dataløsninger med høy ytelse.

"With the fast pace and demand for the industry, I anticipate moving toward a full uplisting to NASDAQ or equivalent exchange within the year. We will move forward with that goal in mind,"

erklært Joseph Isaacsnåværende administrerende direktør i Fourth Wave Energy.

MR. Joseph Isaacs vil forbli i selskapet etter fusjonen som konsulent, Mr. Charlie Faulkner og Simon Wajcenberg vil komme inn for å sitte i styret og fungere som daglig ledelse.

Charlie Faulkner er en gründer, teknisk leder og engelinvestor med lang erfaring innen Europa og Silicon Valley. Han var med å grunnlegge North Block Capital og ledet global forretningsutvikling for Manage.com, og økte inntektene fra $0100 millioner dollar. Charlie er rådgiver for flere teknologiske startups og fond.

Simon Wajcenberg er en erfaren gründer med solid merittliste. Han var med å grunnlegge North Block Capital og grunnla Stocknet.co.uk og TMN, som var notert på LSE med mer enn 100 millioner dollar markedsverdi. Simon sitter i flere styrer, har lang erfaring innen M&A og vant en Ernst & Young Entrepreneur of the Year-prisen.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *