Global Pets World — Real World og …

For mange dyreeiere er det å eie et kjæledyr som å ha et barn. De anser kjæledyrene som familiemedlemmer, og disse familiemedlemmene fortjener å bli underholdt og bortskjemt.

Global Pets World Holdings, et heleid datterselskap av WisdomCome Group, i samarbeid med Ammbr Group, vil lansere verdens første globale fornøyelsespark for kjæledyr som tar imot kjæledyr av alle beskrivelser, sammen med deres eiere og andre kjæledyrelskere.

Konseptet er et nytt, men klassisk temapark og medlemsklubbkonsept som utnytter Distribuert Ledger-teknologi for å skalere kundeengasjement, skaffe finansiering og drive klubbmedlemskap, belønninger, tilgangskontroll og interne klubbbetalinger.

Med over 50 % av globale husholdninger som eier kjæledyr, og markedet verdsatt til over 220 milliarder dollar, vil Global Pets World gi en trygg, innbydende og underholdende opplevelse for både kjæledyrseiere og kjæledyr, samtidig som den tilbyr en rekke tjenester for å få dem til å nyte og forbedre livene deres sammen, og avdekke store muligheter i dette stort sett uutnyttede markedet.

For å berike opplevelsen til dyreeiere og dyreelskere vil Global Pets World Group sammen med Ammbr lansere prosjektet på Ammbrs Metaverse, designet som en bro mellom blokkjedeteknologi og en konvensjonell brukssak som vil appellere til et nytt publikum.

Pets World bygges allerede i Metaverse. Ammbrs metaverse, kalt Metasense, vil være vert for prosjektet på en førsteklasses beliggenhet på den virtuelle øya Hong Kong.

Mer enn ti steder i den virkelige verden og den virtuelle verdenen til Metasense er øremerket for ytterligere lanseringer av Global Pets World.

Kunder vil kunne få Pets World Club-medlemskap gjennom et ERC721 Non-Fungible Token (NFT), og kjøperne av disse medlemskaps-NFT-ene, med passende navn Pet Paws NFT, vil betale og motta NFT-ene i sine Pets World-lommebøker.

NFT-ene kan handles på en markedsplass og tokeniseringsplattform, som også vil være vert for en rekke digitale kjæledyreiendeler, inkludert memorabilia, e-bøker, videoer og musikk.

Pet Paws NFT vil være tilgjengelig for salg på Global Pets World offisielle nettsted 14. februar og vil bli priset i ETH.

Global kjæledyrsverden

WisdomCome Group har jobbet i markedet for kjæledyrhelseprodukter og sørger for konsekvent vekst knyttet til kjæledyrsikkerhet, som oppfyller alle behovene i et kjæledyrs liv.

Selskapets mål er å utvikle et trygt og behagelig miljø for kjæledyr og deres eiere; Samtidig kobler NFT som dekker kloden sammen det utvidede nettverket av kjæledyrelskere og kjæledyr.

Global Pets World tilbyr et pålitelig og pålitelig økosystem for å få kunden til å nyte livet. Selskapet vil fokusere på utvikling og funksjon av temaparken.

Partnerskapet med Ammbr Group, et topp desentralisert infrastrukturteknologifirma, vil for alltid endre hvordan fysiske og digitale eiendeler vurderer besittelse, handel og kommunikasjon.

Finn Global Pets World på sosiale medier: Nettsted | Twitter | Instagram | Telegram | Uenighet

Innlegget Global Pets World — Real World and Metaverse Experience dukket først opp på BeInCrypto.

Dette innholdet er levert av BeInCrypto. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *