Harmony (ONE) rebounds fra år til…

Harmony (ONE) har spratt ved et horisontalt og diagonalt støtteområde. Men retningen på trenden er fortsatt uavklart.

Det ukentlige diagrammet viser at ONE har falt siden 14. januar, etter å ha skapt et dobbelt toppmønster i forhold til den høyeste prisen 26. oktober. Den doble toppen regnes normalt som et bearish mønster og fører ofte til bearish trendvendinger.

Den neste uken skapte ONE en stor bearish lysestake og falt til et lokalt lavpunkt på $0,164. Dette fikk den til å validere støttelinjen til en langsiktig stigende parallell kanal.

Både støttelinjene (grønne ikoner) og motstandslinjene (røde ikoner) har blitt validert tilstrekkelig mange ganger.

Tekniske indikatorer er blandede siden både RSI og MACD faller. Førstnevnte er på 50 og sistnevnte er på 0. Disse målingene anses som nøytrale, men det faktum at de faller er bearish.

Derfor gir ikke utsiktene fra den ukentlige tidsrammen en klar retning for den generelle trenden.

Kryptovalutahandler @PostyXBT twitret et ukentlig diagram som viser at Harmony handler i en langsiktig stigende parallell kanal og har validert støttelinjen

ONE spretter på støtte

Det daglige diagrammet viser at ONE har hoppet på støtteområdet $0,175 to ganger (grønne sirkler), sist i begynnelsen av februar.

I likhet med den ukentlige tidsrammen er tekniske indikatorer noe nøytrale. Både RSI og MACD øker, men førstnevnte er fortsatt under 50 mens sistnevnte fortsatt er negativ. Begge må passere disse tersklene for at trenden skal bekreftes som bullish.

Det nærmeste motstandsområdet er $0,247. Dette målet er 0,382 Fib retracement motstandsnivå.

Motsatt er den nærmeste støtten på $0,10. Dette er et horisontalt støtteområde og sammenfaller også med en langsiktig stigende støttelinje.

Derfor, på grunn av den blandede prishandlingen og tekniske indikatoravlesningene, forblir retningen til trenden ubestemt.

For BeInCryptos siste Bitcoin (BTC)-analyse, klikk her

Innlegget Harmony (ONE) Rebounds From Year-Long Channel Support dukket først opp på BeInCrypto.

Dette innholdet er levert av BeInCrypto. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *