Fra ICO til IDO: Hvorfor Launchpads Sho…

Forhåndssalg av tokens er en av de mest vedtatte strategiene for å tjene penger når du er en kryptostart-up. Etter en boom i 2017, mistet ICO-ene makten ikke bare på grunn av manglende interesse og nødvendig trekkraft, men også på grunn av den skuffet høye muligheten for svindel og skitne pengespor. Dessverre nok har ideen om “kryptovaluta er frihet” ennå ikke oppdaget noen mer eksplisitte grenser for å muliggjøre en sømløs og sikker overgang fra TradFi til DeFi.

En av de ultimate grunnene til å gå over fra ICO til IDO var å eliminere risikoen for at investorer selger tokens før en børsnotering, der tokens umiddelbart noteres på DEX som de lanseres gjennom. Når det gjelder en IDO, opprettes poolen på en DEX etter at IDO er utført gjennom sin egen eller en tredjeparts lanseringsplattform. Følgelig legges det mye press på utskytningsrampene.

Med nye lanseringsplater som dukker opp på forskjellige blokkjeder hver måned, er det vanskelig å sjekke om det å hevde å være “en svært sikker løsning” er den faktiske sannheten eller bare et annet markedsføringstriks for å tiltrekke flere kunder. I virkeligheten er det noen sikkerhetsrelaterte handlinger lanseringsramper kan foreta som bør vurderes av investorene når de velger “den eneste lanseringsrampen.”

I nesten alle launchpad-forretningsmodeller, bortsett fra å ha de opprinnelige tokenene til launchpadene, må brukere søke om hvitelisting og fylle ut KYC-skjemaet. Det er selvfølgelig også skreddersydde inngangskrav for hver lanseringsrampe som kan øke sjansen din for å delta i bassenget; Imidlertid er de vanligvis ikke mye orientert om sikkerhet.

I motsetning til eksemplet med Scaleswap som har lagt et sterkt fokus på å gi ekstra sikkerhetstiltak for brukerne.

Nylig inngikk Scaleswap et strategisk partnerskap med PureFi, en DeFi-overholdelsesprotokoll, og inkorporerte en AML-knapp på nettsiden deres. Scaleswap er en lanseringsplattform kjent for sin utmerkede erfaring med å lansere store kryptoprosjekter og gi en rettferdig sjanse til å delta i private IDO-pooler for sine lojale kunder gjennom ScaleSCORE, et unikt lojalitetsscoringssystem basert på 6 dimensjoner.

Den nåværende implementeringen øker sjansene for at en bruker blir hvitelistet for det offentlige bassenget etter å ha mottatt en skanning gratis, og sikrer dermed at ingen skitne penger blir plassert i bassenget.

Handlinger som disse er avgjørende for å ta institusjonelle penger inn i DeFi og sikre sikkerheten til detaljinvestorer og bør vurderes når man bestemmer seg for om man skal delta i bassengene eller ikke.

Dette innholdet er levert av Bitcoinist.com. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *