Markedshøydepunkter: CRO-forsøk com…

Kryptomarkedene var stort sett flate denne morgenen, med flertallet av de 10 beste kryptoene som registrerte små gevinster eller tap i løpet av de siste 24 timene.

Alle de tre store amerikanske indeksene steg i går da frykten for renteøkninger fra sentralbankene ble borte. SPX500 steg 1,32 % mens DJ30 var opp 0,71 % og NASDAQ100 steg 1,98 %.

Twitter rapporterer sine Q4-resultater i dag før markedet åpner. Analytikere forventer at inntjeningen vil falle med rundt 8 % fra året før. Endringer i datahåndtering på Apple-enheter har lagt en sky over plattformen ettersom den sliter med sin viktigste inntektskilde, reklame.

Firmaet utforsker krypto, inkludert NFT-er, men dette vil sannsynligvis gi liten trøst for investorer.

UK100 steg 1,06 % i handelen i går på bakgrunn av nyhetene om at den britiske regjeringen forsøkte å avslutte alle Covid-restriksjoner innen utgangen av februar. Reise- og fritidsaksjer gikk bra,

Topp krypto

Bitcoin handlet over $43 000 i skrivende stund, opp mindre enn 1%. Ethereum klatret rundt 3 %, og Cardano og Solana registrerte små gevinster mens XRP registrerte små tap.

Utenfor topp 10 var Shiba Inu opp rundt 4 %. Crypto.coms CRO er opp 7 %, og prøver å reversere en nylig fall.

Topptrekkere

Ethereum Classic har økt i verdi jevnt og trutt siden den siste uken i januar 2022. Den var fortsatt i oppgang i skrivende stund, opp 7 % på 24 timer. Theta Network og Theta Fuel, som driver nettverket, fikk begge 10 % i dag.

Kadena, den eneste skalerbare lag 1 PoW blokkjeden sammen med Pact, det sikreste smarte kontraktsspråket, steg 11 % på 24 timer.

Chiliz hadde vist lite bevegelse en stund. Det er en digital valuta for sport og underholdning av en Malta-basert FinTech-leverandør med samme navn. Det er opp 7 % i dag.

Arweave og Waves skjøt begge opp i dag, hver med 10 %. Den største topp 100-vinneren er Secret, som økte verdien med 11 %.

Qtum på #100 øker ettersom den totale forsyningen nærmer seg forsyningsgrensen. Det er opp 6 % i dag.

UNUS SED LEO reverserer sine imponerende gevinster, som de opplevde etter at Bitfinex kunngjorde at de ville kompensere investorer som hadde tapt penger i 2016-hakket i LEO-tokenet. Den har mistet 11 % av verdien i dag.

Trender

Bonfida er en av de største vinnerne i Solana-økosystemet og i det generelle markedet 10. februar. FIDA, dets opprinnelige token, har lagt nesten 60 % til verdien. Kryptovalutaen samarbeidet nylig med Burnt Finance for å løse verifikasjonsproblemer og er notert på mange toppbørser.

Libero øker av flere grunner: markedsverdien nådde akkurat $50 millioner, og takket være $405 000 med hvaldumping i dag, overstiger tokens totale fond $1 million. Den er opp 34 % på 24 timer.

Alchemy Pay omsettes for $0,057 og har steget 13 % i dag. Skaperne beskriver det som den første betalingsgateway-løsningen for å bygge bro mellom fiat og importert krypto.

Innlegget Markedshøydepunkter: CRO forsøker comeback, amerikanske markeder stiger på grunn av lettelser av rentebekymringer dukket først opp på Coin Journal.

Dette innholdet er levert av CoinJournal: Home. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *