Nova Samsung Galaxy S22 in S22+…

Serija Galaxy S pametnih telefonov prinaša najboljše funkcije kamere z umetno inteligenco.

Samsung Electronics je danes predstavil Galaxy S22 in S22+, dve izjemni napravi, ki spodbujata ustvarjalnost in kreativnost. Galaxy S22 in S22+ se ponašata z dinamičnimi kamerami z napredno inteligentno obdelavo slik, ki naredijo vsak trenutek nepozaben. Zasnovana sta s trajnostno osveščenim dizajnom, sta lepa in okolju prijazna.

»Naše kamere za pametne telefone so spremenile način, kako ustvarjamo, delimo in komuniciramo. S fotografijami in videoposnetki se izražamo in povezujemo z ljudmi, ki so nam pomembni. Zato smo se osredotočili na oblikovanje naših najnovejših naprav serije S z revolucionarnimi zmogljivostmi kamere, ki delujejo podnevi in ​​ponoči in jih poganja naša najboljša mobilna zmogljivost doslej« je pojasnil TM Roh, predsednik in vodja poslovanja MX (Mobile eXperience) podjetja Samsung Electronics.

Osvojite noč z najbolj inteligentno kamero Samsung doslej

Galaxy S22 in S22+ sta zasnovana za zagotavljanje izkušenj s kamero na najvišji ravni, tako da se lahko uporabniki povežejo in delijo vsebine kjerkoli že so. Z revolucionarnimi novimi funkcijami Nightography serije Galaxy S22 – kot sta 23 % večji senzor kot pri S21 in S21+ in tehnologija Adaptive Pixel – je kamera zasnovana tako, da prepušča več svetlobe, izpostavi podrobnosti in zajema barve, zaradi katerih vaša vsebina izstopa tudi v temi.[1] Tako Galaxy S22 kot S22+ imata zmogljivo glavno kamero s 50 MP, teleobjektivom 10 MP in ultra širokim objektivom 12 MP, tako da vedno zagotavlja najkakovostnejše posnetke. Ko posnamete videoposnetke s prijatelji, funkcija Auto Framing[2] (samodejnega uokvirjanja) zazna in sledi do 10 osebam ter samodejno prilagodi fokus kamere in s tem zajame vse osebe. Obe napravi poganja napredna tehnologija VDIS, ki zmanjšuje tresljaje, tako da dobite ostre posnetke brez šuma, tudi ko ste na poti.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *