Shiba Inu (SHIB) til liste på Foxbit;…

Shiba Inu, erkerivalen til DOGE, fikk et betydelig løft da den ble notert på den fremste brasilianske kryptobørsen. Børsen har over 950 000 registrerte kunder, SHIB-prisen kan få et ytterligere løft.

Foxbit er ikke den første brasilianske børsen som børsnotere Shiba Inu. I desember 2021 la Mercado Bitcoin, landets største børs, til støtte for cryptocurrency meme.

Etter nyhetene har Shiba Inu det fjerde største handelsvolumet de siste 24 timene, bare mindre enn Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) og XRP.

Shiba Inu-prisene anslås å stige med 14 % etter en skive over en kritisk motstandsbarriere. Den 16. februar vil DOGE-rivalen dessuten bli notert på den brasilianske børsen Foxbit, noe som vil gi et stort løft til meme-myntens formuer.

En av de eldste digitale børsene i Latin-Amerika, med hovedkvarter i São Paulo, Brasil, Foxbit ble lansert i 2014.

Her er hvordan Foxbit kunngjorde nyhetene om sin siste altcoin-notering på Twitter:

SHIB Pris opp med 70 % i forrige uke

Shiba Inus pris steg med 70 % i forrige uke, og tok den til $0,00003322 i skrivende stund. Den hundebaserte meme-mynten tjente også da nyheten ble brutt, og kom inn i metaversens verden.

Det nye prosjektet, som går under navnet Shibverse, ble avslørt i et blogginnlegg tirsdag. Alle tre komponentene i Shiba Inu-økosystemet har vist positiv bevegelse i verdiene.

Norok, en kryptomarkedsanalytiker, mente at det siste SHIB-prisoppgangen har brakt frem “utmerkede korte muligheter.” Han sa: “Hvert rally, langt fra å være det friske pusten hopiumeiere ønsker, har gitt utmerkede korte muligheter i flere måneder,” forklarte Norok og la til:
“Denne er en klar tilbaketrekning for å teste og holde motstand og en god mulighet til å legge til shorten hvor overskuddet ble tatt i begynnelsen av januar.”

I fjor var Shiba Inu den nest mest viste kryptovalutaen i Latin-Amerika bak bare Bitcoin, ifølge CoinMarketCap-data.

Innlegget Shiba Inu (SHIB) To List på Foxbit; SHIB Pris opp med 70 % i forrige uke dukket opp først på CoinGape.

Dette innholdet er levert av CoinGape. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *