Terra inngår femårsavtale med W…

Avtalen på 38,15 millioner dollar vil fokusere på å promotere Terra på tvers av ulike deler av sportsfranchisens hjemmebane og TV-nettverk. Implementering av Terras UST stablecoin som en akseptert valuta i spillestedstransaksjoner er enda et område av interesse, sa baseballlaget.

Forbedring av Terra-merket

I følge den offisielle pressemeldingen er Terra Community Trust (TCT)-partnerskapet med Washington Nationals MLB-franchise en femårig avtale. Det eksklusive samarbeidet mottok 38,15 millioner dollar i midler fra Terra-fellesskapet.

Dette kommer bare en uke etter at organisasjonen ba om 40 millioner UST for å finansiere et Terra-merkepartnerskap med en sportsfranchise uten å avsløre navnet. Do Kwon, medgründer av Terraform Labs, enheten bak Terra blockchain og DAO, hevdet at identiteten vil bli avslørt etter avslutningen av stemmeperioden og når partnerskapet er godkjent.

I tråd med Kwons opprinnelige forslag, vil Terra ta på seg sponsingen av ballparkens VIP-lounge, som vil bli omdøpt til “The Terra Club.” Funksjonsintensiv kryptomerkevarebygging inkluderer også skilting på stadion, samt sponsor for “en femdelt digital serie” som vil sendes på tvers av sportsfranchisens sosiale medieplattformer.

“Dytt konvolutten”

Det regnes som den første avtalen noensinne mellom en kjent sportsfranchise og en desentralisert autonom organisasjon (DAO). Mark Lerner, administrerende hovedeier av Nationals, kommenterte utviklingen, i et blogginnlegg.

«The Nationals fortsetter å presse konvolutten. Vi er glade for å samarbeide med Terra for å kåre vår mest eksklusive klubb og utforske å bringe kraftige nye fanopplevelser til Nationals Park, inkludert bruk av UST kryptovaluta for å foreta kjøp.»

Terraform exec Kwon veide også inn og uttalte at godkjenningen av sponsoravtalen vil bane vei for samfunnet til å engasjere og utdanne publikum, inkludert beslutningstakere i Washington, DC, om desentraliserte penger og den underliggende teknologien som driver det.

Som en del av avtalen uttalte Washington Nationals baseball-team at det vil utforske betalingene på stadion til UST stablecoin. Faktisk kan UST aksepteres som betalingsmetode i Nationals Park allerede neste sesong.

Kryptopotet Tidligere rapporterte Terras forslag om å distribuere $139 millioner til fem forskjellige DeFi-prosjekter på tvers av Ethereum, Solana og Polygon for å øke USTs brukstilfeller.

Denne kryptonyheten levert av CryptoPotato. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *