Tidligere Domino’s-president slutter seg til fredag…

FriesDAO, en desentralisert autonom organisasjon som tar sikte på å demokratisere tilgangen til hurtigmatindustrien, har kunngjort at Kory Spiroff, en president for Domino’s Pizza, har sluttet seg til det tidligere rådgivende styret.

I sin nye rådgivende rolle i FriesDAO vil Spiroff hjelpe organisasjonen med å nå målet om å bygge bro mellom virkelige operasjoner med blokkjedebasert styring. FriesDAO tar sikte på å gi kryptosamfunnet en mulighet til å delta i oppkjøpet og veksten av franchiser for fastfoodrestauranter. Den planlegger å anskaffe og bygge kjede- og medlemskapsverktøy rundt populære gatekjøkkenrestauranter, og gradvis utvide sitt fotavtrykk til flere virksomheter under sin unike styringsmodell som en del av friesDAO-restaurantnettverket.

Spiroff har mer enn 35 års erfaring i restaurantbransjen. Han begynte sin karriere med å levere pizza for Domino’s i 1985 i Burbank California, og ble franchisetaker på Hawaii på begynnelsen av 1990-tallet. Han solgte senere butikkene sine og begynte i selskapet ved verdenshovedkvarteret i Ann Arbor, Michigan. Spol frem til 2003 da han flyttet familien til Europa, og til slutt fungerte som Domino’s Vice President for EMEA. I denne rollen hadde Spiroff regionalt ansvar for selskapets strategiske drift, markedsføring, økonomi, forsyningskjede og utvikling av forretningsplaner. Spiroff fungerte senere som administrerende direktør for Domino’s Tyskland før han ble president for QSR i Alamar Foods Company, som har masterfranchiserettigheter til Domino’s og Dunkin’-franchisene i Midtøsten og Nord-Afrika. I 2013 ble Spiroff med i styret for Eat N’ Go Africa, selskapet som har Master Franchise-rettigheter til Domino’s og Cold Stone Creamery i Nigeria og Kenya.

FriesDAO vil støtte seg på Spiroffs ekspertise og nettverk for å hjelpe den med å identifisere og potensielt skaffe seg franchisetakere til kjente restaurantmerker når den streber etter å nå ambisjonen om å bringe blokkjedebasert styring til hurtigmatindustrien. FriesDAO mener Spiroff vil bringe et vell av verdifull erfaring i den daglige driften av restauranter og kunnskap om veiledning av små bedrifter til bordet.

"The Quick Service Restaurant space has always been a dynamic and fast-paced environment.  It is constantly innovating and evolving, through new products and new restaurant formats, and more recently through technology.  Technology innovation has been a driving force in the industry for the past several years, to the point where Domino’s is often referred to as "a tech company that just happens to sell pizza.”  I believe we have only scratched the surface, and I'm excited to join this cutting edge experiment with friesDAO.  The wealth of knowledge and positive energy coming through the Discord channel every day is truly inspiring.  We’re seeing, and indeed creating the next frontier for QSR, leveraging blockchain-based governance, and the integration of DeFi and on-chain data."

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *