Binance skal bli største eiere av…

Forbes, det 104 år gamle amerikanske magasinet og digitale utgiveren, som forbereder seg på å bli børsnotert innen utgangen av kvartalet, har annonserte 200 millioner dollar strategisk investering fra Binanceverdens største kryptovalutabørs etter handelsvolum.

Forbes for å utdanne publikum om Blockchain

Som en del av avtalen vil Binance ta på seg rådgivende rolle i Forbes om deres digitale eiendeler og Web3-strategi. I tillegg vil Binance bli en av de største eierne av Forbes.

I følge Mike Federle, administrerende direktør i Forbes, gir Binance det amerikanske magasinet erfaringen, nettverket og ressursene til å fortsette å “gi nyttig informasjon om blokkjedeteknologier og alle nye digitale eiendeler.”

Forbes forklarer at;

“Transaksjonene med Magnum Opus og Binance forventes å hjelpe Forbes med å maksimere merkevare- og bedriftsverdiene og bruke sin proprietære teknologistabel og analyser for å konvertere lesere til langsiktige, engasjerte kunder av plattformen.”

Patrick Hillmann, CCO for Binance, og Bill Chin, leder av Binance Labs, vil ta plass i Forbes-styret når transaksjonen er fullført.

Forbes forbereder seg på å bli offentlig

Ifølge Forbes utgjør Binance-investeringen på 200 millioner dollar en del av den private investeringen på 400 millioner dollar i offentlig aksje (PIPE) og planene om å bli et børsnotert selskap.

De 200 millioner dollarene fra Binance vil erstatte halvparten av de opprinnelige forpliktelsene på 400 millioner dollar fra investorer som allerede er annonsert av Forbes og SPAC Magnum Opus Acquisition Limited.

Ved offentliggjøring vil Forbes fusjonere med Magnum Opus. I tillegg, når flyttingen er fullført, vil Forbes notere seg på New York Stock Exchange under tickeren FRBS.

Binance blir den største eieren av Forbes viser at den store kryptosektoren er i ferd med å bli og dens økende innflytelse på den virkelige verden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *