Bitcoin-prisprediksjon: JP Morgan…

Strateger i Wall Street investeringsbank JPMorgan føler at Bitcoin er overpriset, og den faktiske verdien er mye mindre enn nåverdien. Ifølge JPMorgan Chase-strateger ledet av Nikolaos Panigirtzoglou, må Bitcoins “virkelige verdi” være 12 % lavere enn dens nåværende verdi, og den bør være rundt $38 000.

JP Morgan har basert denne beregningen fordi BTC er fire ganger mer flyktig enn gull. Hvis volatiliteten trappes ned til tre ganger, vil virkelig verdi øke til rundt 50 000 dollar, sa strategene.

JP Morgan spår langsiktig BTC langsiktig pris på 150K

Eksperter føler at den største utfordringen for BTC fra videre institusjonell adopsjon er dens ekstreme volatilitet og boom- og byksyklusene.

Enda mer interessant er revisjonen av JPMorgan av langsiktige spådommer for BTC. Strateger hadde tidligere spådd de langsiktige verdiene til BTC som $146.000, men de har økt dette til en ny prognose på $150.000.

Hvis BTC når dette nivået, vil det knytte det på nivå med alt gull som holdes privat for investeringsformål.

Analytikerne la også til at verditankingen i januar ikke kunne sidestilles med hendelsene i mai 2021. Forrige måned falt Bitcoin-prisene med 22 %, fra nesten $47K til rundt $36,5K.

Det er ironisk at til tross for det bearish klimaet, råder Major Wall Street-banker investorer om å investere i kryptoaktiva og forutsi prisene. Likevel, da rapporter sist kom inn, skiftet Bitcoin hender for $43 900 med liten endring i løpet av de siste 24 timene.

BTC møter solid motstand på nåværende prisnivå, selv om prisene har steget med 18% den siste uken. Hvis BTC kan bryte dette motstandsnivået, kan det skli forbi 47K. Men hvis det mislykkes, kan det falle til støtte på $41,5K.

Innlegget Bitcoin Price Prediction: JP Morgan Ups the Ante, Predicts BTC Long Term Value of $150K dukket først opp på CoinGape.

Dette innholdet er levert av CoinGape. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *