Crypto Inu introduserer en DeFi deflat …

Crypto Inu er et NFT flerspillerbrettspill du kan spille for å tjene, med integrasjon av VR- og 3D-moduser. Spillere kan også selge, samle inn og bytte NTF-er med fortjeneste. Teamet på Crypto Inu har kunngjort utgivelsen av sin token til kryptosamfunnet, som kombinerer innsats uten forvaring med veldedighetsstøtte.

Crypto Inu inkorporerer eiendomsinvesteringer i sin metaverse ved å bruke sin DeFi-deflasjonstoken. Dette gjør det mulig for spillere å eie virtuelle eiendommer og bytte dem for virkelig verdi. Spillere kan også tilpasse byene sine og eie NFT-ressurser som karakteravatarer, bygninger, bensinstasjoner, skoler og en markedsplass mens de deltar i metaverset.

Crypto Inu har som mål å gi spillere, innholdsskapere og kryptoentusiaster et NFT eiendomsspill hvor de kan tjene passive inntekter ved å investere i eiendom og kapitalforvaltning.

Crypto Inu er et flerspillerbrettspill med integrering av eiendomsinvesteringer. Den kommer med et bredt spekter av spennende funksjoner, inkludert:

Vert for virtuell begivenhet

Crypto Inu kan være vertskap for en rekke virtuelle arrangementer, inkludert møter og bokklubber. Brukere kan invitere sine DJ-er og populære musikere til å opptre på deres virtuelle arrangementer. I de kommende ukene vil Crypto Inu-teamet inkludere arrangementer og gjestetall for turneringsutfordringer.

Eiendomsinvestering

Som spiller i Crypto Inu-metaverset vil du eie virtuelle landområder og eiendommer hvor du kan bygge boliger, skoler, markedsplasser for å tjene passiv inntekt. Du kan også satse $ABCD-tokenet ditt for å tjene enda flere belønninger.

Monopolaktig

Crypto Inu deler de samme funksjonene med Monopoly-spill; Som sådan, hvis du er kjent med Monopoly-spillet, vil du ikke finne det vanskelig å navigere gjennom Crypto Inu-metaverset. Imidlertid, i motsetning til Monopol-spillet, kommer Crypto Inu integrert med et sosialt aspekt hvor du kan samhandle med andre spillere.

Om ABCD

ABCD er spillets klistremerke og akronymet for Anonymous Blockchain Crypto Decentralized. $ABCD er en reise der spillere bruker dette symbolet til å betale for tjenester, innsats og konkurrere med andre spillere for å bygge et imperium i kryptorommet.

Crypto Inu er morsomt, interaktivt og svært konkurransedyktig. Den har en markedsplass der spillere enkelt kan konvertere NFT-ene sine til virkelige verdier.

Sosiale medier:

Twitter: https://twitter.com/CryptoInu_ABCD

Telegramgruppe: https://t.me/cryptoinu_main

Medium: https://medium.com/@crypto_inu

Github: https://github.com/cryptoinu-abcd

Mediekontakt

Selskap: Crypto Inu

Kontakt navn: Paul Marcus

E-post: [email protected]

Plassering: USA/NY

Nettsted: https://cabcd.org/

Ansvarsfraskrivelse: Dette er et betalt innlegg og skal ikke behandles som nyheter/råd.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *