FN vil feire årets W…

De forente nasjoner (FN) vil markere årets kvinnedag kl holder sin første kvinnefokuserte NFT-utstilling noensinne.

8. mars vil det kvinneledede globale initiativet «Boss Beauties” avduke sin nye en-av-en NFT-kunstsamling, med tittelen «Boss Beauty Role Models» ved FN-hovedkvarteret i New York.

Et massivt arrangement i FN for den internasjonale kvinnedagen

For å organisere årets live-streamede begivenhet samarbeider FN med det globale konsulentfirmaet 5th Element Group som ble lansert tidligere denne måneden.

Arrangementet, som vil inkludere Role Models-samlingsutstillingen, vil også inneholde en hel dag med keynotes og paneler med foredragsholdere fra kjente merkevarer, selskaper og influencere.

Boss Beauties spunnet fra My Social Canvas, et selskap grunnlagt av Lisa Mayer, som i ti år har gjort det til sin oppgave å støtte frigjøring av kvinner gjennom mentorskap og stipend.

Lansert i september kl Åpent havinkluderer Boss Beauties-kolleksjonen 10 000 NFT-er – med digitale portretter som “fanger de vakkert mangfoldige, bemyndigede kvinnene.”

I tråd med budskapet «sterkere sammen», samler Role Models-samlingen kunstverk fra globale kunstnere – med «virkelige Boss Beauties gjennom historien, samt moderne Boss Beauties som lager historie i arbeidsstyrken i dag».

Veldedighetsauksjon

“Avdukingen av Boss Beauty Role Models i FN er et historisk øyeblikk som vi er utrolig stolte av,” sa Lisa Mayer, grunnlegger og administrerende direktør i Boss Beauties.

Rollemodeller vil bli solgt via veldedighetsauksjoner som kulminerer en dag før årets internasjonale kvinnedag.

Inntektene vil gå til Boss Beauties Scholarship Fund for kvinner og jenter gjennom deres ideelle organisasjon My Social Canvas.

“Å ha en samling med et så sterkt og inspirerende budskap som den første NFT-kunstsamlingen som vises i FN er virkelig monumentalt. Viktigst av alt, det ligner vårt større oppdrag å styrke kvinner og jenter i forkant av teknologi, lederskap og kreativitet,” la Mayer til.

Innlegget FN vil feire årets kvinnedag med Boss Beauties NFT-kolleksjon dukket først opp på CryptoSlate.

Denne kryptonyheten levert av CryptoSlate. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *