Hvorfor Shiba Inu-prisen kan skyte i været…

Mens Shiba Inu fortsatt vokser i 2022, har Microsofts siste tweet skapt sus med spekulasjoner i SHIB-fellesskapet. I tillegg til Microsoft-rykter, annonserte Steven Cooper nettopp en Million Shiba Inu-brenning. SHIB har allerede annonsert sine fremtidige prosjekter som “Shiberse”, og mynten får også positiv respons fra teknologigigantene.

Er Microsoft interessert i Shiba Inu?

SHIB-fellesskapet surrer med flere teorier over en nylig Microsoft-tweet.

Teknikgigantens denne tweeten gikk viralt over internett, og hovedutvikleren av SHIB, Shytoshi Kusama, svarte på den med en GIF som vekket nysgjerrighet. Spekulasjonene er at Microsoft kan referere til to Dog basert på populære meme-mynter, Dogecoin (DOGE) og Shiba Inu (SHIB).

Denne tweeten kommer etter at SHIB nylig annonserte sin egen “Shiberse”, mens Microsoft i forrige måned kunngjorde at de vil kjøpe videospillselskapet Activision Blizzard for en avtale på 68,7 milliarder dollar.

Microsoft Team svarte på dette via Twitter-håndtaket og kan igjen ha referert til Dog Meme-mynter.

En teori har gått ut på internett om at Microsofts tweet kan være en referanse til den populære selvhevdende DOGE-morderen. Noen har imidlertid også spådd et potensielt partnerskap mellom de to.

259 milliarder SHIB brant, 1 milliard mer igjen

I mellomtiden får SHIB-fellesskapet også hjelp og momentum fra SHIB-brenningen for å øke etterspørselen etter SHIB-tokens. Steven Cooper, som er eieren av organisasjonen som regelmessig lager betydelige SHIB-forbrenninger. I dag annonserte de at de allerede har brent 250 milliarder og lagt til død lommebok. Ytterligere 1 milliard SHIB-tokenbrenning vil finne sted neste uke.

Selv om Steven tidligere ikke har gitt et spesifikt tidspunkt angående brannskadene denne gangen, har han tydelig angitt neste brannperiode.

Ifølge rapporter begynte Stevens selskap Bigger Entertainment selv å sende SHIB-tokens til en av de døde lommebokene. Betydelig nok er ikke Cooper den eneste Shiba Inu-entusiasten som er forpliktet til å redusere den totale tilgangen på kryptovaluta-meme.

Forrige uke ble rundt 300 millioner Shiba Inu-mynter brent av samfunnet.

Innlegget Hvorfor Shiba Inu-prisen kan skyte i været i løpet av de neste ukene? dukket opp først på CoinGape.

Dette innholdet er levert av CoinGape. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *