Web 3.0 tar mote inn i fremtiden…

Nitches Inc., (NICH) (“Selskapet”), en designer og produsent av high-end klær og tilbehør, kunngjorde i dag at de går inn i Web 3.0-revolusjonen med sitt eierverifiseringssystem (OVS)), som har en desentralisert applikasjon (dApp). OVS dApp bygges på Ethereum, en åpen offentlig desentralisert plattform, der ingen enkelt person eller gruppe har kontroll. dApp vil integreres med ledende Ethereum/Polygon-lommebøker, inkludert MetaMask, Ledger Nano X, TronLink, Scatter, Coinbase og Trust. Selskapet planlegger også å akseptere kryptovalutabetalinger på nettbutikkene sine. Kunder vil kunne sjekke ut ved å bruke Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, DAI, Dogecoin eller USD Coin for klær i begrenset opplag fra kjendiskapselsamlinger.

“Nitches omfavner fullt ut Web 3.0 og metaverse-teknologier, enten det er å lage NFT-er av luksusklærne våre, akseptere kryptobetalinger eller utvikle dAppen vår med smarte kontrakter på Ethereum/Polygon-blokkjeden,” sa John Morgan, Nitches administrerende direktør. “Vi ønsker å lede moteindustrien ved å slå sammen banebrytende teknologi med klær av høyeste kvalitet på markedet, skapt med dagens beste kjendiser og influencere.”

Web 3.0, den tredje versjonen av Internett, vil bli desentralisert, og gi folk mer kontroll over dataene sine. Nitches OVS dApp samhandler med Web 3.0-teknologier, for eksempel ikke-fungible tokens (NFT). NFT-er av hettegensere, baseballcapser og andre gjenstander lages for tiden. De vil bli overført til eiere etter at de er registrert med OVS dApp. Registrering vil bevise eierskap og bekrefte legitimiteten til varene. dApp består av fire andre Web 3.0-relaterte komponenter.

  • Grensesnitt – dApp tar innspill fra brukere og bygger forespørsler som er på nettverket som smarte kontrakter.
  • QR-koder – brukere skanner QR-koden som er sydd inn i hvert klesplagg for å starte bekreftelsesprosessen.
  • Polygon/Ethereum-lommebøker – der brukere signerer transaksjoner og sender dem til nettverket.
  • Smarte kontrakter – utviklerne våre skrev logikken til dAPP inn i smarte kontrakter, som er programmer som kjører på Ethereum-blokkjeden. Smarte kontrakter opprettes når penger utveksles, tjenester leveres eller digitalt beskyttet innhold låses opp.

Web 3.0 bygges på blokkjedeteknologi som vedlikeholdes uten sentral autoritet. Blockchain-data distribueres, noe som gjør det mer trygt og sikkert.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *