Bitcoin, Ethereum teknisk analyse…

Ethereum falt under 3 000 dollar for å starte helgen, da prisene på kryptovaluta falt for andre dag på rad. Bitcoin var også lavere, og ga opp noen av denne ukens gevinster i prosessen.

Bitcoin

Etter en økning til et høyt over $45 000 for å starte uken, falt bitcoin-prisene for en tredje økt på rad, ettersom bullish-presset ser ut til å ha roet seg.

BTC/USD falt til et lavpunkt i løpet av dagen på $41 892,20 på lørdag, etter en topp på $43 810,83 dpå gårsdagens økt.

Etter å ha forsøkt å bryte motstanden mot $44 750 på torsdag, har bitcoins prisstyrke svekket seg og beveget seg nærmere oversolgt territorium.

Den 14-dagers relative styrkeindeksen (RSI) sporer for tiden på 54, etter en topp på 65 for bare 2 dager siden.

Dette nivået på 54 ser ut til å være et kortsiktig gulv, noe som får mange til å vente og se om det holder, noe som da kan lokke okser til å opprettholde åpne posisjoner.

Til tross for den nåværende bearish sentimentet rundt markedene, trender prismomentumet, spesielt kortsiktig, fortsatt høyere, med BTC/USD fortsatt marginalt opp de siste syv dagene.

Bjørner vil helt sikkert fortsette å teste denne trenden.

Ethereum

Nedgangen til ethereum fortsatte på lørdag, da verdens nest største kryptovaluta falt under nøkkelstøttenivået.

ETH/USD falt til et lavpunkt i løpet av dagen på $2 888,66 i dag, som er den laveste prisen ETH har sett siden 4. februar.

Dette åtte-dagers laveste kommer ettersom prisstyrken falt inn i oversolgt territorium, og brøt under den nøytrale sonen på 50 på 14-dagers relativ styrkeindeks.

Nylig momentum har ført til at ETH har handlet over 3 % lavere de siste syv dagene, og visket ut betydelige gevinster i løpet av uken.

Kan ETH gå mot støtte på $2600? Legg igjen tankene dine i kommentarene nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *