Bitcoin on-chain data hint om inst…

On-chain-beregninger oppdager sterke “sofistikerte passive kjøp” på spotbørser og en økning i bevegelsene til Bitcoin til hval-lommebøker.

“Sofistikert passivt kjøp” på Bitcoin (BTC) spotbørs faller sammen med trenden med at BTC overlater børser til kjølelager.

Justert Bitcoin-tilførselssjokk. Kilde: Willy Woo

Vitnet for prisgjenvinning i Bitcoin-markedet de siste to ukene falt sammen med en økning i hodlere og spekulative investorer som solgte myntene sine, ifølge data levert av forskeren Willy Woo.

Ikke desto mindre betydde BTCs prisevne til å motstå salgspresset at det kom kjøpspress fra andre steder. Som Cointelegraph rapporterte tidligere denne uken, akkumulerer såkalte Bitcoin-hvaler BTC på dagens prisnivå.

“Dette salget kontrasteres av utvekslingsdata som viser sofistikerte passive kjøp på spotbørser og bevegelse av mynter til hvalkontrollerte lommebøker,” skrev Woo og la til:

“Denne oppfatningen støttes av mynter som beveger seg bort fra børser til kjølelager. I mellomtiden akkumuleres hvaler som holder mer enn 1000 BTC ($45m). Dette antyder at institusjonelle penger utplasserer kapital.”

Bitcoin-utveksling nettostrømmer og innskudd til/fra hval-lommebøker. Kilde: TradingView

Til tross for at prisen på Bitcoin trekker seg tilbake til helgen, har økningen i hvaladresser som kontrollerer 1 000 til 10 000 BTC heller ikke gått upåaktet hen av dataressursen Ecoinometrics på kjeden.

BTC-prismål

Hunain Naseer, en forsker ved OKEx, sa at Bitcoin ville trenge mer tid for å konsolidere seg fremover, gitt sine nylige avvisninger og avvik fra dets 20-dagers glidende gjennomsnitt, som vist i diagrammet nedenfor. Ikke desto mindre vil å gjenvinne $46 000 sannsynligvis ha BTCs pristest $50 000 neste.

BTC/USD daglig prisdiagram med blå piler som markerer de siste fredagene. Kilde: OKX/TradingView

På den annen side kalte Woo $33 000 for en solid bunn for Bitcoin, gitt den nylige salgsstemningen blant hodlere og spekulative investorer. Som Cointelegraph rapporterte, er $40.000 fortsatt et nøkkelnivå å holde mens $46.000-$48.000 fortsatt er et tungt motstandsområde for oksene.

Synspunktene og meningene som uttrykkes her er forfatterens og reflekterer ikke nødvendigvis synspunktene til Cointelegraph.com. Hver investering og handel innebærer risiko, du bør utføre din egen undersøkelse når du tar en beslutning.