BlockFi betaler $100 millioner til SEC, som angitt…

BlockFi må kanskje hoste opp 100 millioner dollar for å betale bøter. Kilder nær saken sier at SEC er satt til å ilegge en bot på 50 millioner dollar på kryptoutlånsplattformen for å tilby uregistrerte verdipapirer. Ytterligere 50 millioner dollar vil bli utbetalt til fem stater der BlockFi etterforskes ifølge kildene.

BlockFi nærmer seg løsningen på en regulatorisk nedbryting

Bloomberg rapporterer at BlockFi nærmer seg en avtale med regulatorer for å avgjøre påstander om at dets høyavkastningstilbud med kryptolån er ulovlige. Med henvisning til kilder som ikke ønsket å bli navngitt, bemerket rapporten at straffene kan bli annonsert så snart som neste uke. I tillegg, som en del av forliket, vil BlockFi slutte å åpne rentebærende kontoer for amerikanere.

BlockFi har imidlertid ikke bekreftet påstanden. En oppdatering fra firmaet forsikret at det fortsatt var en pågående dialog mellom BlockFi og både SEC og statlige regulatorer.

Vi har vært i produktiv pågående dialog med regulatorer på føderalt og statlig nivå. Vi kommenterer ikke markedsryktersa oppdateringen.

Det New Jersey-baserte kryptoselskapet la til at investorer kunne være trygge på at pengene deres var trygge og ville fortsette å tjene renter.

Saken har bygget på siden juli i fjor, da staten New Jersey utstedte en oppsummerende ordre om at BlockFi Interest Accounts (BIA) er uregistrerte verdipapirer under New Jersey-loven, og forsøkte å stoppe BlockFi fra å åpne nye BIA-kontoer over hele verden.

Dette ble raskt fulgt av en lignende ordre fra delstaten Kentucky, samt ordre som krevde informasjon fra regulatorer i Texas, Alabama og Vermont. SEC gikk inn i november.

BlockFi har svart på spørsmål om troverdigheten til de appetittvekkende avkastningsratene de tilbyr brukerne, som noen ganger når 10 %. Firmaet forklarer at det kan opprettholde rentene når det låner ut midlene til institusjonelle låntakere.

SEC har økt sin gransking av kryptoindustrien

SEC undersøker også andre kryptoutlånsplattformer og -børser. Disse inkluderer Gemini, Celcius og Voyager Digital Ltd. Mens det i stor grad har vært samarbeid fra firmaets side, har SEC sikte på å gå etter enda flere kryptoplattformer.

Gary Gensler, styreleder for regulatorisk vakthund, har avslørt at organisasjonen har kryptoplattformer på radaren i 2022.

Innlegget BlockFi To Pay $100M To SEC, as Settlement For Ongoing Investment dukket først opp på CoinGape.

Dette innholdet er levert av CoinGape. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *