Denne personvernfokuserte Altcoin Is Sky…

En personvernfokusert altcoin stiger med mer enn 40 % denne uken, og trosser et opp-og-ned-marked for digitale aktiva.

Keep Network (KEEP) er et personvernlag for offentlige blokkjeder som lar brukere og desentraliserte applikasjoner lagre data sikkert og privat.

Den blomstrende altcoinen fusjonerer aktivt med et annet kryptonettverk for å bli et helt nytt prosjekt. Den handles til $0,66 i skrivende stund, opp mer enn 41% fra der den ble priset for syv dager siden.

KEEP gjennomgikk en desentralisert nettverksoppgradering i kjeden i kombinasjon med NuCypher (NU), en plattform som tilbyr kryptografiske tjenester som tilgangskontroll og datavern. De to nettverkene slo seg sammen for å danne Threshold, som ble lansert i begynnelsen av 2022.

Forklarer Doug von Kohorn, produktsjef i Keep Network,

“De siste månedene har Keep- og NuCypher-teamene jobbet hardt med den første kjedefusjonen noensinne mellom to desentraliserte nettverk med et felles mål. Begge prosjektene er fokusert på å garantere brukersuverenitet på den offentlige blokkjeden gjennom bruk av terskelkryptografi.

Nå som Threshold vil Keeps infrastruktur og NuCyphers personvernverktøy tilby brukere en integrert måte å holde sine digitale eiendeler private og sikre på.»

NU- og KEEP-innehavere kan konvertere sine tokens til Threshold Network Token (T), med priser på omtrent 1 NU til 3,26 T og 1 KEEP til 4,78 T.

Den globale kryptobørsen Binance kunngjorde denne uken at den planlegger å støtte sammenslåingen.

“Binance vil fullt ut støtte sammenslåingen av NuCypher og keep_project inn i Threshold!!

Hvis du har KEEP eller NU på Binance, vil den automatisk oppgraderes til T fra en uke fra i dag.»

Sjekk pris handling

Ikke gå glipp av et slag – Abonner for å få krypto-e-postvarsler levert direkte til innboksen din

Følg oss på TwitterFacebook og Telegram

Surf The Daily Hodl Mix

&nbsp
Sjekk siste nyhetsoverskrifter

Ansvarsfraskrivelse: Meninger uttrykt hos The Daily Hodl er ikke investeringsråd. Investorer bør gjøre sin due diligence før de foretar høyrisikoinvesteringer i Bitcoin, kryptovaluta eller digitale eiendeler. Vær oppmerksom på at dine overføringer og handler er på egen risiko, og eventuelle tap du måtte pådra deg er dine egne. The Daily Hodl anbefaler ikke kjøp eller salg av kryptovalutaer eller digitale eiendeler, og The Daily Hodl er heller ikke en investeringsrådgiver. Vær oppmerksom på at The Daily Hodl deltar i tilknyttet markedsføring.

Utvalgt bilde: Shutterstock/pinkeyes

Innlegget Denne personvernfokuserte Altcoin skyter i været midt i prosjektsammenslåingen, Defying Wobbly Crypto Market dukket først opp på The Daily Hodl.

Denne kryptonyheten levert av The Daily Hodl. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *