Flare utvider sitt DeFi-tilbud med…

[PRESS RELEASE – London, United Kingdom, 10th February 2022]

Til støtte for sitt voksende DeFi-økosystem, har Flare annonsert et nylig partnerskap med Ola Finance, en plattform som tilbyr tilpassede utlånsnettverk. Ola planlegger å lansere et utlånsnettverk på Songbird – Flares kanarinettverk – med fremtidige planer om å distribuere på Flare hovednett. Dette partnerskapet betyr Flares voksende serie av DeFi-tilbud. Prosjekter som bygger på Songbird og Flare vil ha muligheten til å distribuere et utlånsnettverk gjennom Olas protokoll, og dermed tilby utlåns-/lånetjenester til sine brukere.

Ola Finance har inngått samarbeid med Flare for å støtte utviklingen av Flare-økosystemet. I samsvar med dette vil Olas utlånsnettverk være klargjort for å støtte alle tokens som lanseres på Flare, inkludert alle F-Asset-tokens som XRP, DOGE, ALGO & LTC, og dermed tilby DeFi-tjenester til ikke-Turing komplette tokens.

“Vi i Ola er begeistret for å samarbeide med et lag 1 like lovende som Flare stiger. Deres F-Asset-system som tar sikte på å inkorporere ikke-Turing komplette eiendeler i DeFi stemmer overens med Olas mål om å øke antall tokens som tilbyr DeFi Lending-tjenester til deres lokalsamfunn. Vi er glade for å samkjøre disse målene for å bygge et sterkt forhold til Flare Network samtidig som vi utvider deres DeFi-økosystem.” — David Yakira, medgründer og administrerende direktør, Ola Finance

Hugo Philion, medgründer og administrerende direktør i Flare sa: “Med TVL på Songbird som nådde $120 millioner i januar, er vi glade for at Olas utlån-som-tjeneste-løsning er klargjort for å tiltrekke enda mer likviditet inn i Flare-økosystemet. Deres differensiering innen DeFi-utlån, som gjør det mulig for alle å lage sitt eget merkevareutlånsnettverk på Songbird & Flare, skulle vise seg å være veldig kraftig.»

Ola Finance skiller seg fra andre utlånsprotokoller med sin unike hvitmerkede B2B-tilnærming. Partnere til Ola drar nytte av å eie sitt eget utlånsnettverk utstyrt med et dypt nivå av tilpasningsmuligheter og et unikt brukergrensesnitt som passer til merkevaren deres. Mens prosjekter utvider produktpakken deres, fungerer Ola som en dedikert partner bak kulissene som gir kontinuerlig vedlikehold og produktutvikling.

Flare er et unikt nettverk som integrerer ufullstendige blokkjeder fra Turing med Ethereum Virtual Machine (EVM), og bringer alle slags eiendeler inn i et smart kontraktaktivert økosystem. Med fokus på kryptovalutaer som XRP og Dogecoin, oppgraderer Flare og dets kanari-nettverk Songbird populære tokens for DeFi-verdenen.

Om Ola Finans

Ola Finance er en teknologileverandør som tilbyr utlån-som-en-tjeneste til sine partnere. Mens Ola Finance bruker sin protokoll til å bygge utlånsnettverket, ble deres partnere eieren av nettverket en gang. Ola, med $48 millioner i verdi låst, har lansert utlånsnettverk for partnere, inkludert SpiritSwap på Fantom, ApeSwap på Binance Smart Chain og Fuse Network. Ola tilbyr disse fellesskapene tilgang til låne-/utlånstjenester og alle fordelene som følger med å eie ditt eget Lending Network, uten å måtte fokusere ressurser på å utvikle et.

Om Flare

Flare er den første Layer-1 blokkjeden som oppnår tillitsløs og sikker inter-økosystem interoperabilitet med enhver blokkjede, uten at det krever noen tilpasning av den integrerte kjeden. Kombinasjonen av neste generasjons konsensus, State Connector og Flare Time Series Oracle gjør at Flare kan integreres med så mange blokkjeder som mulig – og skaper en kraftig krysskjedeprotokoll som virkelig er desentralisert, sikker og skalerbar. Rask, lav avgift og lav karbon, Flare lyser veien til en enhetlig, desentralisert fremtid.

Denne kryptonyheten levert av CryptoPotato. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *