Det er ikke for sent å investere i Bitc…

Analytikere ved Wells Fargo Investment Institute (WFII), rådgiveren og datterselskapet til Wells Fargo Bank, har hevdet at bruk av kryptovaluta fortsatt er i de tidlige stadiene.

Det er ikke for sent å kjøpe krypto

I en rapport publisert av WFIIs Global Investment Strategy-team, bemerket analytikerne at Wells Fargo ikke tror det er for sent å investere i krypto til tross for deres raskt stigende priser.

«Vi forstår argumentet «for sent å investere», men abonnerer ikke på det. Vi tror at å fokusere for mye på tidligere resultater, spesielt med kryptovalutaer, kan være misvisende for nye investorer», skrev de.

Rapporten påpekte at kryptorommet fortsatt er en begynnende industri, tatt i betraktning at de fleste av toppmyntene ble lansert for mindre enn fem år siden. De la til at selv den eldste kryptovalutaen, Bitcoin, fortsatt er langt fra å være fullstendig modnet.

Tidlig, men ikke for tidlig

I stedet for å vurdere kryptovalutainvesteringer som «for sent», kategoriserte analytikerne dem som å være i «tidlig, men ikke for tidlig» fase.

De bemerket at adopsjonshastigheten til krypto gjenspeiler den til andre nye avanserte teknologier som internett, men på en mye avansert skala.

“Vi ser kryptovalutaer i det ‘tidlige, men ikke for tidlige’ investeringsstadiet… Adopsjonsrater for kryptovaluta ser ut til å følge veien til andre tidligere avanserte teknologier, spesielt internett. Hvis denne trenden fortsetter, kan kryptovalutaer snart gå ut av den tidlige adopsjonsfasen og gå inn i et vendepunkt for hyperadopsjon.»

Utdanning og forskriftsklarhet er nødvendig

Analytikerne understreket at investorer bør lære så mye de kan om kryptovalutaområdet og investeringsalternativene som er tilgjengelige i markedet.

De erkjente at det for øyeblikket er et begrenset antall kryptoinvesteringsprodukter tilgjengelig for investorer, og legger til at de nåværende børshandlede produktene i USA støttes av futures og ikke de digitale eiendelene i seg selv.

“Vi anbefaler ikke noen av de andre gjeldende investeringsalternativene, slik som aksjefond, ETF-er, grantor-truster og individuell kryptovalutaspekulasjon. Vi håper at større regulatorisk klarhet i 2022 gir investeringsalternativer av høyere kvalitet,” sa analytikerne.

Denne kryptonyheten levert av CryptoPotato. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *