Ripple Price Analyse: XRP skyrocke…

XRP hadde sett en grønn uke etter en prisøkning på over 24 %. Siden i går har Ripple steget med nesten 9 %.

Nøkkelstøttenivå: $0,70

Viktige motstandsnivåer: $0,96, $1

Ripples XRP fortsatte høyere i løpet av helgen til tross for lavere volum og negative kryptosentiment. Imidlertid har XRP-prisen ennå ikke klart å kartlegge en høyere høyde, og nøkkelmotstanden på $0,96 er fortsatt det kritiske nivået å se.

I tillegg har støtten på $0,70 ikke blitt testet på nytt (og bekreftet som støtte). Dette gapet kan aldri lukkes, men for en sunn opptrend bør XRP teste på nytt og finne støtte til $0,7.

Diagram etter TradingView

Tekniske indikatorer

Handelsvolum: Etter en anstendig mengde volum under forrige ukes rally, roet XRP seg denne helgen (typisk), men volumet holdt seg stabilt.

RSI: Den daglige RSI kurven opp igjen etter en kort korreksjon fra det overkjøpte territoriet. Vi bør holde et øye med mandagens prisaksjon, da det vil avgjøre hvor XRP er på vei videre.

MACD: Den daglige MACD forblir bullish, men histogrammet gir lavere høyder. Dette kan indikere de første tegnene på svekket bullish momentum. Det er imidlertid for tidlig å kalle en korreksjon.

XRPUSDT_2022-02-13_12-09-25
Diagram etter TradingView

Partiskhet

Den nåværende XRP-bias er bullish.

Kortsiktig prediksjon for XRP-pris

Hvis momentumet vedvarer, vil XRP sannsynligvis teste den kritiske motstandssonen ved $0,96 – $1 i løpet av den kommende uken. Suksess der ville drive XRP til å konsolidere seg over det ettertraktede $1-merket. Økende, best å være ivrig ettersom kryptomarkedet virker litt ubesluttsomt, noe som kan påvirke XRPs prishandling.

Denne kryptonyheten levert av CryptoPotato. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *