Shiba Inu Prisanalyse: Hvis denne S…

Etter et imponerende rally forrige uke, hadde SHIB sett en korreksjon, vendt mot nøkkelstøttenivået. Vil støtten holde?

Nøkkelstøttenivå: $0,00028

Viktige motstandsnivåer: $0,000034

Forrige uke steg SHIB over 50 %, og nådde vår nøkkelmotstand på $0,000034. Siden den gang har prisen korrigert tilbake til støtten på $0,0000028 og konsolideres nå over nivået. Hvis sentimentet forblir bullish på mandag og viktig støtte holder seg – kan SHIB se et fornyet rally.

Diagram etter TradingView

Tekniske indikatorer

Handelsvolum: Redusert volum er i ferd med å bli en bekymring for SHIB og dets ambisjoner om å gå høyere; dette er vanligvis et svekkelsestegn på den nåværende bullish trenden. Hvis dette ikke endres, vil et brudd på nøkkelmotstanden bli ganske usannsynlig.

RSI: Den daglige RSI falt tilbake til 56 poeng og har ennå ikke nådd det overkjøpte området. Dette indikerer at SHIB har nok drivstoff til å starte det bullish rallyet før en ny betydelig korreksjon.

MACD: Den daglige MACD er bullish, men histogrammet og glidende gjennomsnitt faller. Dette er ikke ideelt, men forventet etter et så sterkt rally forrige uke.

SHIBUSDT_2022-02-13_12-28-08
Diagram etter TradingView

Partiskhet

Forspenningen på SHIB er bullish med mindre nøkkelstøtte er ødelagt.

Kortsiktig prediksjon for SHIB-pris

Så lenge prisen ikke faller under nøkkelstøtten, har SHIB en god sjanse til å gå høyere den kommende uken. Den eneste bekymringen er det fallende volumet som påvirker det bullish momentumet. Ting kan endre seg i SHIBs favør på et øyeblikk, men dette virker usikkert på tidspunktet for dette innlegget.

Denne kryptonyheten levert av CryptoPotato. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *