Australias ASX ser mer krypto-fo…

ASX-sjefen bemerker at det australske aksjemarkedets mål er å se flere investeringsmuligheter i kryptoaktivaklassen komme til børsen.

Flere virksomheter og selskaper med bånd til kryptoøkosystemet vil sannsynligvis søke notering på Australian Securities Exchange (ASX) ettersom sektoren fortsetter å vokse, sier ASX administrerende direktør Dominic Stevens.

Ifølge Stevens er kryptovalutaer satt til å bli en større del av aksjemarkedets fremtidige tilbud.

I tillegg til å liste kryptofokuserte selskaper som Block (tidligere Square) og børshandlede fond (ETF), ser ASX mot spot-ETFer for store kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum, Sydney Morning Herald har rapportert.

Jeg tror at når industrien modnes, kan du se firkantede selskaper notere seg inn i fremtiden, men vi beskytter kvaliteten på selskapene på børsen vår, og det er et område som beveger seg veldig raskt“, bemerket han.

Stevens, som kunngjorde at han ville forlate børsen senere i år, mener imidlertid at det fortsatt er mye å gjøre på det bredere kryptoområdet i forhold til forbrukerbeskyttelse.

Mens folk har skapt massiv rikdom i sektoren, fortsetter problemer med hacks og andre aspekter av sikkerhetsbrudd å plage kryptoøkosystemet, bemerket han.

Kryptoselskaper tilbyr diversifisering

ASX-sjefen sa at teknologiselskaper vil utgjøre en stor del av indeksen, med en økning i noteringer for kryptoselskaper og SPAC-er.

ASX, la han til, er i en god posisjon til og vil sannsynligvis dra mer nytte av en tilstrømning av selskaper ettersom teknologisektoren blir en enda større del av det globale aksjemarkedet.

Flyttingen er en del av børsens diversifisering ettersom den ser ut til konkurrerende markeder i USA og Asia. Ifølge ham ville det være en feil å ikke ha fokusert på det voksende kryptorelaterte økosystemet når det boomer de neste årene.

20. januar debuterte Jack Dorsey’s Block på ASX etter fusjonen med Afterpay. Noteringen hadde observatører som la merke til at flyttingen hadde potensial til å åpne sluser for mange flere selskaper drevet av blockchain-teknologi.

Innlegget Australias ASX ser mer kryptofokuserte selskaper, sier administrerende direktør Dominic Stevens dukket opp først på Coin Journal.

Dette innholdet er levert av CoinJournal: Home. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *