Bitrue To List SundaeSwap Som Cardan…

PRESSEMELDING. SundaeSwap (SUNDAE) har blitt lagt til listen over omsettelige eiendeler støttet av ledende kryptovalutabørs Bitrue. Denne utviklingen kommer på et tidspunkt da lanseringen av SundaeSwap på Cardano (ADA) ble møtt med mange tekniske problemer som overbelastning som fortsatt fortsetter selv nå. Likevel har Cardano-utviklere uttalt at det blir gjort rettelser og at den vanlige driften vil fortsette så snart som mulig.

SundaeSwap kan best forstås som en desentralisert handelsprotokoll-token-staking-plattform og DEX drevet av Cardano-nettverket som har vokst i popularitet siden den første utgivelsen i januar i år. I uken før introduksjonen økte prisen på ADA, det opprinnelige symbolet til Cardano-blokkjeden, med omtrent 50 %.

Bitrues forhold til Cardano

Bitrue har en lang historie med å jobbe med Cardano-prosjekter. Med debuten til OccamFi i juni 2021, var de den første børsen for å muliggjøre handel med Cardano-innfødte eiendeler, og de var også den første børsen som støttet fellesskapsandelspooler med bidrag på 2 000 000 ADA delegert til bassenger som drives av pålitelige fellesskapsmedlemmer.

“Vi er glade for å promotere Cardano som en av bransjens toppkjeder, ettersom vi ser for oss et enormt antall interessante nye tokens som bruker de enestående hastighetene og gjennomstrømningen som Cardano er i stand til å håndtere,” sa Adam O’Neill, Bitrues Chief Marketing Officer.

Oppføring SUNDAE

Spesielt SUNDAE er et tegn som Bitrue er glad for å støtte. SundaeSwap er det aller første prosjektet som tar i bruk Cardanos nye smarte kontraktsteknologi. MR. O’Neil mener at det er en ideologisk leder i å tilby rettferdige finansielle tjenester til mennesker globalt via desentraliserte nettverk.

Den 14. februar 2022 skal et SUNDAE/USDT-par gjøres tilgjengelig for handel for alle Bitrue-brukere. Noen av de andre populære valgene for handel, kjøp og salg på Bitrue er Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) og mange flere.

Om Bitrue

Bitrue, som debuterte i juli 2018, er en mangfoldig kryptobørs som støtter handel, utlån og investeringer. Bitrue har til hensikt å bruke blockchain-teknologi for å gi økonomiske muligheter til alle, uavhengig av geografi eller økonomisk situasjon. De har kontorer over hele verden og utvikler stadig nye funksjoner for å effektivt støtte den nye æraen av den digitale økonomien.

Ytterligere informasjon og regelmessige oppdateringer kan bli funnet via den offisielle nettsiden samt børsens TwitterTelegram og Facebook-kanaler.


Dette er en pressemelding. Lesere bør gjøre sin egen due diligence før de tar noen handlinger knyttet til det promoterte selskapet eller noen av dets tilknyttede selskaper eller tjenester. Bitcoin.com er ikke ansvarlig, direkte eller indirekte, for noen skade eller tap forårsaket eller påstått å være forårsaket av eller i forbindelse med bruk av eller tillit til innhold, varer eller tjenester nevnt i pressemeldingen.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *