Vil Uber begynne å akseptere kryptopa…

Uber-sjef Dara Khosrowshahi avslørt I et nylig intervju om at verdens største tur-besøkende selskap til slutt vil akseptere krypto som betaling.

I følge Khosrowshahi vil Uber “absolutt” akseptere kryptovalutaer i fremtiden – bare ikke ennå. Her er hvorfor.

«Vi har samtaler hele tiden»

Ride-hailing-appen utforsker aktivt å legge til alternativet for kryptobetaling, men har fortsatt ikke bestemt seg for å ta spranget.

“En dag,” fortalte Khosrowshahi Bloomberg I et nylig intervju, legger selskapet til samtaler om saken “hele tiden.”

«Jeg tenker akkurat nå hva vi ser med Bitcoin og noen av de andre kryptoene er at – de er ganske verdifulle som verdilager.”

Bemerket administrerende direktør, som fortsatte å ta opp noen av de viktigste årsakene til at Uber ikke bare er der ennå for å innlemme teknologien.

Og mens kundene tålmodig venter på turen som de vil kunne betale i Bitcoin, gjenstår det å se om selskapet har til hensikt å gi et offentlig løfte i form av investering – ved å kjøpe Bitcoin som reserve.

I følge Khosrowshahi, som uttalte miljøhensyn rundt digital gruvedrift som en nøkkelfaktor for fortsatt ikke å gjøre flyttingen, er utvekslingsmekanismen med høye transaksjonsgebyrer også et problem som holder Uber tilbake.

“Ettersom byttemekanismen blir rimeligere, blir mer miljøvennlig – jeg tror du vil se at vi lener oss litt mer inn i krypto,” forsikret administrerende direktør.

I fremtiden-absolutt!

Selv om «dette ikke er det rette punktet» for Uber å hoppe om bord ennå, avsluttet administrerende direktør intervjuet med en optimisme.

“Så vi ser absolutt på det. Og hvis du sier at Uber kommer til å akseptere krypto i fremtiden – absolutt – på et tidspunkt,” konkluderte han.

Uber gjenoppfant drosjemarkedet tidlig på 2010-tallet, og lanserte en app som enkelt koblet sjåfører med syklister, og passerte 100 millioner månedlige aktive brukere i 2019.

I mellomtiden anerkjente det San Francisco-baserte selskapet, med virksomhet i over 900 storbyområder over hele verden, sitt ansvar som den største mobilitetsplattformen i verden når det gjelder å takle utfordringen med klimaendringer.

Selskapet forpliktet seg til å bli en helelektrisk nullutslippsplattform innen 2040, med 100 % av turene i nullutslippskjøretøy – forpliktet seg til å bidra til å fremskynde en “ren og rettferdig energiomstilling.”

Innlegget Vil Uber begynne å akseptere kryptobetalinger? dukket opp først på CryptoSlate.

Denne kryptonyheten levert av CryptoSlate. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *