TRON DAO och MasterBlox: Accelerationens framtid i Web3

[PRESS RELEASE – Lisbon, Portugal, 6th September 2022]

TRON DAO och MasterBlox tillkännager planer på att skapa ett gemensamt accelerations- och inkubationsprogram för att utveckla TRON-ekosystemet. Genom att utnyttja MasterBlox expertis och grunden som satts av TRON kommer projekt som kvalificerar sig för accelerationsprogrammet att ha tillgång till en närmare relation för att bygga vidare på kedjan och många andra specialfunktioner. Samarbetet syftar till att uppmuntra antagandet av Web3-teknologier, vilket hjälper den nya vågen av tier 1-protokoll byggda på TRON-nätverket.

MasterBlox har nyligen delats mellan Labs & Foundation, två enheter med olika fokus. Labbens sida utvecklar growth hacking & decentraliserade marknadsföringsaktiviteter som flera stora aktörer på marknaden har utnyttjat. Parallellt påskyndar stiftelsen relationer mellan Masterblox-klienter för att hitta den perfekta matchningen. Vägledning av projekt genom hela finansieringsprocessen med nivå 1-fonder, startplattor och Market Makers. Stiftelsen investerar också i de bästa projekten med sin treasury och tillhandahåller stödjande rådgivning med berömda namn över hela web3-spektrumet.

Syfte och ursprung för samarbetet

Samarbetet startade på ett så organiskt sätt som möjligt genom ett tillfälligt möte i NYC mellan MasterBlox grundare, Carlos Prada, och TRON DAO-teamet. Detta är inte ett officiellt partnerskap, det är snarare ett samarbete mellan organisationer med samma mål i åtanke, att göra Web3 så mainstream som möjligt. Båda parter diskuterade TRON DAO:s ansträngningar att organisera hackathons i Brasilien för att ge favelasamhällena makt, vilket slutade med att utvecklas till en större plan.

Relationen mellan MasterBlox och TRON DAO kristalliserades senare i ett möte med en TRON DAO-rådgivare i Paris, och expanderade ytterligare till #sTRONgerTogether-utmaningen genom en koppling med TRON DAO:s chef för Blockchain Innovation. Från det ögonblicket blev likriktningen mellan MasterBlox och TRON DAO angående vikten av decentralisering för Web3 uppenbar, och därmed började samarbetet ta form. MasterBlox kommer att fokusera på att använda sina banbrytande tekniker i tillväxthackningsaktiviteter för att stärka nya utvecklare och nya projekt. Senare kommer dessa projekt att ingå i TRON-nätverket och fortsätter att belöna projektägare för deras skapelser.

Masterblox accelerationsprojekt kommer inte bara att ha teknisk support från TRON DAO-teamet utan kommer också att bli föremål för potentiella bidrag och exponering för deras starka community. Deras samhälle är ryggraden i ekosystemet och representerar deras vilja att genuint ge sann makt till människorna, vilket förkroppsligar TRON DAO:s syfte.

MasterBlox och TRON kommer också att utveckla blockchain-industrin inom Europa och Asien, och fungera som en bro för samhällen från olika kontinenter för att mötas och diskutera nya idéer, partnerskap och synergier. Partnerskapets mål går utöver den tekniska utvecklingen; det handlar om att koppla samman människor och samhällen, trots allt lyfter en stigande tidvatten alla båtar.

Om TRON DAO

TRON är dedikerade till att påskynda decentraliseringen av internet via blockchain-teknik och decentraliserade applikationer (dApps). TRON-nätverket grundades i september 2017 av HE Justin Sun och har levererat imponerande prestationer sedan MainNet-lanseringen i maj 2018. Juli 2018 markerade också ekosystemintegrationen av BitTorrent, en pionjär inom decentraliserade Web3-tjänster med över 100 miljoner aktiva användare per månad. TRON-nätverket har fått otrolig dragkraft de senaste åren. I augusti 2022 har det över 107 miljoner totala användarkonton på blockkedjan, mer än 3,7 miljarder totala transaktioner och över 11,5 miljarder USD i totalt värde låst (TVL), som rapporterats på TRONSCAN. Dessutom är TRON värd för det största cirkulerande utbudet av USD Tether (USDT) stabilt mynt över hela världen, och går om USDT på Ethereum sedan april 2021. TRON-nätverket slutförde fullständig decentralisering i december 2021 och är nu en gemenskapsstyrd DAO. Senast lanserades den översäkrade decentraliserade stablecoin USDD på TRON-blockkedjan, uppbackad av den första kryptoreserven någonsin för blockkedjeindustrin – TRON DAO Reserve, som markerar TRONs officiella inträde i decentraliserade stablecoins.

Om MasterBlox

Masterblox är en Lissabonbaserad webb 3.0-accelerator som har tillhandahållit fullstack-marknadsföringstjänster till kryptoföretag sedan 2017. Dess arbete som accelerator är splittrat mellan stiftelsen, som hanterar alla kopplingar mellan partnerna och projekten, och labben. , där dess tillväxthackningsmetoder och supporttjänster tillhandahålls till projekten inom accelerationsprogrammet. MasterBloxs labb är ansvariga för att hjälpa otaliga DeFi- och blockchain-projekt med marknadsföring, market making, copywriting, social media management och mer.

Inlägget TRON DAO och MasterBlox: the Future of Acceleration i Web3 dök upp först på CryptoPotato.

Leave a Comment